Speltips Leipzig Köln

Speltips RB Leipzig – Real Madrid 25/10: Gruppfinal

RB Leipzig tar emot Real Madrid i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 25 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Inför den femte omgången av gruppspelet i Champions League är det de regerande mästarna Real Madrid som toppar grupp F. RB Leipzig har just nu greppet om andraplatsen, men de är bara en poäng före Shakhtar Donetsk.

RB Leipzig åkte på en rejäl snyting då man, som stora favoriter, föll med 4-1 hemma mot Shakhtar i den första omgången. Därefter föll man även med 2-0 borta mot Real Madrid. Nu kommer man så med två raka segrar mot Celtic, vilket gör att man har skapat sig ett okej läge inför de två avslutande matcherna.

Räknar vi in både CL och Bundesliga så har Marco Roses manskap inte förlorat på sju raka matcher. I helgen såg det dock mörkt då man låg under med 3-0 borta mot Augsburg. Men Leipzig stod för en stark upphämtning till 3-3 med två mål i slutminuterna.

Framåtlutat hemmalag

Real Madrid är fortsatt obesegrade den här säsongen. Inför bortamötet mot Shakhtar i den senaste omgången av Champions League hade man tre raka segrar, men där fick man vara nöjda med ett kryss. Detta då Rudiger offrade liv och lem för att trycka in en 1-1-kvittering på tilläggstid. Man toppar därmed gruppen med fyra poängs marginal ner till RB Leipzig och kan nu säkra sitt avancemang.

Sedan krysset mot Shakhtar har Real Madrid fortsatt att visa mästartakter i La Liga. Direkt efter vann man säsongens första El Clasico och i de två senaste omgångarna har man slagit Elche och Sevilla med 3-0 och 3-1.

Real Madrid har ett otroligt halvår bakom sig, men inför den här matchen gäller de inte som stora favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på bortalaget ger omkring 2.48 gånger insatsen.

RB Leipzig har en uppåtgående trend sedan Marco Rose tog över tränarposten och deras högstanivå är väldigt hög. En bra dag kan de slå ett Real Madrid som, i princip, redan är klara. Därtill är Leipzig hemmastarka och har fem raka segrar på hemmaplan bakom sig.

Jag finner anledning att tro att RB Leipzig kommer vilja ta tag i den här matchen och att matchbilden kommer att bli relativt öppen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål och att det görs över 2.5 mål totalt till 1.85 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.85
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 25 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: