22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Real Madrid – PSG 9/3: Öppnare än senast

Real Madrid behöver vända 0-1 då man tar emot Paris SG i det andra mötet i åttondelsfinalen av Champions League. Matchen spelas onsdagen den 9 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Real Madrid blev tillbakatryckta under stora delar av det första mötet mot PSG i Paris. Man såg ändå ut att kunna hålla och åka hem med 0-0, men på tilläggstid kunde Kylian Mbappé sätta ett mycket viktigt mål för hemmalaget.

Inför returen av det här tungviktsmötet är förutsättningarna ändå väldigt jämna. Real Madrid var inte i toppslag när man åkte till Frankrike för tre veckor sedan, men har sedan dess steppat upp. I och med segern med 4-1 hemma mot Real Sociedad i La Liga i lördags kommer man till den här matchen med tre raka segrar.

Den, enligt Carlo Ancelotti, nästintill perfekta insatsen i helgen innebar också att Real Madrid drygade ut sin serieledning. Efter 27 spelade matcher av La Liga toppar man tabellen med åtta poängs marginal ner till Sevilla.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett offensivare Real Madrid

Paris SG såg ut att vara det bättre laget i det första mötet av den här åttondelsfinalen i Champions League, men mycket kan ändras beroende på hemma- kontra bortaplan. Därtill kan vi konstatera att PSG inte har haft lika goda veckor sedan lagen senast möttes.

Paris Saint Germain har dess spelat tre ligamatcher av vilka man har förlorat två. I lördags föll man med 1-0 i toppmötet på bortaplan mot Nice. Dessförinnan hade man förlorat mot Nantes samt vunnit mot Saint-Etienne.

På PSG:s skadelista finns för närvarande Sergio Ramos, Hakimi, Paredes, Kurzawa och Ander Herrera. Hos Real Madrid ser Kroos och Valverde ut att missa den här matchen.

Hos spelbolagen är förutsättningarna jämna inför den här matchen. Real Madrid gäller generellt som väldigt knappa favoriter att vinna matchen, medan PSG är klara favoriter att ta sig vidare.

Mycket talar för att det kommer att bli en lite annorlunda matchbild jämför med senast. Real Madrid har stärkt sina aktier sedan lagen senast möttes medan PSG:s insatser bidragit till det motsatta. Det mest logiska är förstås att vi kommer få se ett klart mer offensivt Real Madrid än senast. Det bör kunna borga för en mer öppen och böljande matchbild än senast.

Utgången känns oviss, men det lär bli underhållande och dramatiskt. Förutsättningarna ger att jag finner anledning att tro på en mer målrik tillställning än senast. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål samt att båda lagen gör mål till 1.77 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.77
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 9 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: