22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Real Madrid – Shakhtar Donetsk 5/10: Storfavoriter

Real Madrid är stora favoriter när man tar emot Shakhtar Donetsk i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 5 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

De regerande Champions League-mästarna Real Madrid har inte visat prov på mättnad då man fortsatt gå fram som en segermaskin under säsongsinledningen.

Åtminstone fram till söndagens hemmamöte mot Osasuna då man tappade poäng för första gången den här säsongen. Trots att man var en man mer den sista kvarten kunde man inte få in något segermål och matchen slutade 1-1.

I Champions League har man, precis som förra säsongen, stått för en oerhörd effektivitet och förmåga att vara bäst i de matchavgörande momenten. Man vann med 3-0 borta mot Celtic utan att direkt dominera matchbilden och senast kunde man vinna med 2-0 hemma mot RB Leipzig efter två mål i slutskedet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Övermäktig uppgift

Shakhtar Donetsks förutsättningar är förstås väldigt speciella. Sedan Rysslands invasion av Ukraina har de flesta utlandsproffsen lämnat klubben och man spelar numera sina hemmamatcher i Polen.

Trots det har man gjort det otroligt bra som tagit fyra poäng på de två inledande matcherna i Champions League. Därtill toppar man den ukrainska ligan där man spelat fem omgångar.

I CL-premiären stod Shakhtar för en dunderskräll då man slog RB Leipzig med hela 4-1 på bortaplan. Därefter var man tillbakatryckta under stora delar av matchen mot Celtic i Warszawa, men kunde ändå spela 1-1 efter att stortalangen Mudryk gjort lagets mål.

Shakhtar Donetsk har varit stora underdogs i de två inledande matcherna och det är man förstås även när man ställs mot Real Madrid på Bernabéu. Ett spel på att hemmalaget vinner ger endast omkring 1.19 gånger insatsen.

Det Shakhtar Donetsk har presterat i CL så här långt är imponerande, men nu tror jag att man står inför en övermäktig uppgift. Som kollektiv har man gjort det väldigt bra utifrån förutsättningarna, individuellt är man dock ganska långt ifrån Real Madrids nivå. Jag finner anledning att tro att hemmalaget vinner den här matchen med marginal och mitt spel blir Real Madrid -2 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -2 (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 5 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: