Speltips Real Sociedad – Bayern Munchen 20/9: Storfavoriter

Martin Efvergren Publicerat: 20 September 2022

Real Sociedad tar emot Bayern Munchen i kvalet till Women’s Champions League. Den första matchen spelas tisdagen den 20 september 2022 med avspark kl 19:00.

Real Sociedad – Bayern Munchen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Real Sociedad kunde inte rå på ett överlägset FC Barcelona i Primera Division Femenina förra säsongen. Man kunde dock knipa andraplatsen med sex poäng före Real Madrid.

I lördags spelade Real Sociedad sin premiärmatch i ligaspelet den här säsongen och det blev en bra start då man kunde besegra Villarreal med 2-0 hemma.

Nu väntar emellertid en tuffare prövning då man ska försöka ta sig in i gruppspelet av Women’s Champions League. Närmast väntar ett dubbelmöte mot den tyska ligatvåan från förra säsongen FC Bayern.

Klasskillnad

Bayern Munchen fick ge vika för Wolfsburg i kampen om ligatiteln i Frauen Bundesliga förra säsongen. De sistnämnda vann ligan med fyra poängs marginal.

I Women’s Champions League blev FC Bayern utslagna i kvartsfinalen av PSG i våras och nu krävs det alltså att man besegrar den spanska ligatvåan för att man ska ta sig dit. Av premiären i ligaspelet i fredags att döma har man dock en bit kvar till toppformen. Man ställdes då mot Eintracht Frankfurt på bortaplan i en match som slutade mållös. Frankfurt slutade visserligen trea förra säsongen och de är ett bra lag, men poängtappet var ändå en liten missräkning för FC Bayern.

Norrmannen Alexander Straus är ny tränare för Bayern Munchen inför den här säsongen och siktet är inställt på att vinna ligatiteln samt att utmana de bästa i Champions League. Första steget är att ta sig till gruppspelet och de går in i det här kvalmötet som jättefavoriter.

Trots bortaplan i den här första matchen mot Real Sociedad gäller man som favoriter till ett odds omkring 1.12. Så stor är alltså skillnaden på förhand mellan laget som slutade på andra plats i den spanska ligan och ligatvåan i Bundesliga.

Det mesta talar med andra ord för en relativt klar bortaseger här. Matchens betydelse är förstås väldigt stor och det bör tala för att tyskorna kommer att vara fullt påkopplade och inställda på att göra processen så kort som möjligt. Mitt spel blir att Bayern Munchen leder i halvtid och vinner matchen till 1.53 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Halvtid/Fulltid Bayern/Bayern
Odds: 1.53
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 20 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: