Speltips Röda stjärnan – Maccabi Haifa 23/8: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 23 August 2022

Röda stjärnan ligger under med 3-2 inför returen mot Maccabi Haifa kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdagen den 23 augusti 2022 med avspark kl 21:00.

Röda stjärnan – Maccabi Haifa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Röda stjärnan eller Crvena Zvezda från Belgrad har gjort imponerande resultat i den serbiska ligan på senare tid. Förra säsongen vann man ligatiteln då man tog 100 poäng på 37 matcher och gjorde 95 mål.

Den här säsongen har man inlett i samma överlägsna stil då man efter fem omgångar tagit full pott med en målskillnad på totalt 21-1 i ligan. I kvalet till Champions League kunde man även köra över Pyunik från Armenien med totalt 7-0 i den första omgången.

Senast ställdes man emellertid på tuffare prov borta mot de israeliska mästarna Maccabi Haifa. Trots en 2-1-ledning i halvtid kunde hemmalaget vända och vinna med 3-2. Det blev således Röda stjärnans första förlust i tävlingssammanhang sedan bortamötet mot Rangers i Europa League i mars.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Röda stjärnan höjer sig

Maccabi Haifa vann den israeliska ligan med åtta poängs marginal förra säsongen. Den nya ligasäsongen har ännu inte dragit då premiären sker den kommande helgen.

Maccabi Haifa har, trots det, gjort det bra i det här CL-kvalet. Man inledde med att ta en fin skalp då man slog Olympiakos efter en seger med 4-0 på bortaplan i det andra mötet. Därefter kunde man slå ut cypriotiska Apollon efter seger 4-0 hemma följt av en 2-0-förlust i returen.

Det blev en öppen och svängig tillställning när Maccabi Haifa och Röda stjärnan möttes i Haifa förra veckan. Gary Sundgren spelade hela matchen för hemmalaget och nyförvärvet, den storvuxne nian Pierrot, blev matchhjälte med sina två baljor.

Dejan Stankovic har gjort ett fint jobb med detta Röda stjärnan, men insatsen i Israel senast lär man inte var nöjda med. De är inte vana vid att förlora och definitivt inte vid att släppa in tre mål i en och samma match. Den här gången behöver de ha bättre koll på framförallt Pierrot och löser man det bör man ha goda chanser att vända det här viktiga mötet.

Till serbernas fördel talar erfarenheten som finns i laget. Till stora delar är truppen byggd på meriterade spelare och på hemmaplan är man oerhört starka. Som jag ser det är man också ett mer färdigt lag än Maccabi Haifa. Mitt spel blir därför en rak etta, att Röda stjärnan vinner till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Röda stjärnan vinner
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 23 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: