17 september 2019 Salzburg Genk Speltips

Speltips Salzburg – Dinamo Zagreb 5/10: Framåtlutat

RB Salzburg tar emot Dinamo Zagreb i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 5 oktober 2022 med avspark kl 18:45.

De regerande österrikiska mästarna Salzburg har en något atypisk resultatrad på sistone. Fyra av deras fem senaste matcher har slutat 1-1, vilket sticker ut på så vis att man brukar ösa in mål och sällan tappa poäng i ligaspelet.

I lördags lyckades man rädda en poäng hemma mot LASK efter att Solet kvitterat till 1-1 på tilläggstid. Det var andra raka 1-1-matchen i ligan då man även kryssade hemma mot Rapid Wien innan landslagsuppehållet.

Desto mer positivt är de båda kryssen i Champions League så här långt. Man inledde då med att spela 1-1 hemma mot Milan och därefter lyckades man få med sig samma resultatet från bortamötet mot Chelsea.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Salzburg ses som klara favoriter

Dinamo Zagreb räckte inte till när man ställdes mot AC Milan på bortaplan i den senaste omgången av Champions League. Man föll då med 3-1, men i övrigt har man gått som tåget under en längre tid.

Den främsta skalpen tog kroaterna i den första gruppspelsmatchen hemma mot Chelsea. Lagets främste målskytt Mislav Orsic gjorde då matchens enda mål när Dinamo Zagreb vann med 1-0.

I ligaspelet är man alltjämt obesegrade efter elva omgångar. Av dessa har man vunnit tio och kryssat en vilket gör att man redan har gjort ett ryck i tabelltoppen.

Dinamo Zagrebs säsongsinledning är imponerande, men man gäller ändå som relativt stora underdogs inför det här mötet. Ett rakt spel på bortalaget ger hela 5.00 gånger insatsen.

Salzburg är alltså klara favoriter, men deras insatser i de två senaste ligamatcherna har inte övertygat. Det får man däremot säga att man har gjort i Champions League och det går att förstå att tändvätskan inför de matcherna biter på ett helt annat sätt. Utifrån deras perspektiv är det här en match som behöver vinnas om man, precis som förra säsongen, ska ta sig vidare från gruppspelet och jag räknar med ett fullt påkopplat och framåtlutat hemmalag.

Dinamo Zagreb har i och med segern mot Chelsea ett bra utgångsläge och spetsen framåt, med bland andra Orsic och Petkovic, är giftig. De lär få sina omställningslägen och jag tror att det kommer göras ett par mål i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, onsdag 5 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: