Speltips Sevilla Athletic Bilbao

Speltips Sevilla – Dortmund 5/10: Tät tillställning

Ett Sevilla som tappat det mesta ställs mot Borussia Dortmund i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 5 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Efter att ha tappat ett flertal bärande spelare från förra säsongen var förväntningarna inte skyhöga på Sevilla inför den här säsongen. Få hade dock förutspått att man skulle falla så djupt som man nu har gjort.

Sevilla kommer nu från en 2-0-förlust hemma mot Atletico Madrid och det har endast blivit en seger på de nio första tävlingsmatcherna. I La Liga har man bara tagit fem poäng efter sju omgångar, vilket ger en 17:e plats i tabellen.

I Champions League inledde man med att förlora med 4-0 hemma mot Manchester City. Därefter begav man sig till Danmark där man tog sig an ett formsvagt FC Köpenhamn och det mötet slutade mållöst.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett uddlöst Sevilla

Borussia Dortmund har också de tappat kvalitet sedan förra säsongen då världens bäste anfallare Erling Haaland lämnat. Det har heller inte sett lika spetsigt ut framåt under säsongsinledningen och ser vi till de fyra senaste matcherna så har det blivit tre förluster.

I lördags förlorade man sin tredje raka bortamatch då mötet mot FC Köln slutade 3-2. Därmed står man på 15 poäng efter åtta matcher, vilket gör att man ändå är med i det jämna toppskiktet av Bundesliga.

I Champions League har man stått för två bra insatser så här långt. Först kunde man besegra FC Köpenhamn med 3-0 hemma och i den andra matchen stod man upp mycket väl då man föll med 2-1 borta mot Manchester City.

De prestationerna bidrar till att Dortmund gäller som knappa favoriter trots att man är bortalag i den här matchen. Ett spel på att gästerna vinner ger omkring 2.55 gånger insatsen.

Förutsättningarna är med andra ord jämna. Formen är inte på topp hos något av lagen, men Sevilla är definitivt laget med störst problem. Framförallt har det sett väldigt uddlöst ut på sistone och om Dortmund kan spela lika disciplinerat som man gjorde mot Man City har de goda chanser att få med sig samtliga poäng från det här mötet.

Utgången känns ändå relativt oviss, men jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en jämn, tät och mindre målrik tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till fina 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 5 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: