Speltips Leipzig Köln

Speltips Sjachtar Donetsk – Leipzig 2/11: Avancemang på spel

Sjachtar Donetsk och Leipzig möter varandra i ett direkt avgörande möte om vilket av lagen som avancerar till Champions League-slutspel.

Leipzig står på nio poäng inför den sista omgången och jagande Sjachtar Donetsk befinner sig tre poäng bakom på sex poäng. Ukrainarna behöver därmed vinna för att säkra avancemang, något de redan lyckades med i den första omgången, vilket innebär att de går vidare på inbördes möten ifall de vinner och hamnar på samma poäng.

Sjachtars väldigt övertygande 4-1-vinst mot Leipzig i den första omgången är dock hittills deras enda. De visade upp ett fantastiskt spel som överraskade omvärlden, men tanke på det rådande läget i Ukraina och vad detta har inneburit för lagen som spelar i den. Det har dock inte gått riktigt lika bra sedan dess, även om de har lyckats kryssa mot Real Madrid så har de fått nöja sig med två kryss mot tabelljumbon Celtic, vilket gör att de ligger efter tyskarna i tabellen.

I den inhemska ligan så befinner de sig på andra plats bakom Dnipro-1 och har fortfarande inte förlorat i ligaspelet med sex vinster och två kryss. Sättet de har levererat på, trots spelartapp, är imponerande. Men mycket pekar på att Champions League-sagan tar slut nu på onsdag, även om de garanterat åtminstone kommer att få spela vidare i Europa League ifall de inte skulle lyckas vinna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leipzig har börjat gå bättre

Efter en halvdan start på säsongen så har Emil Forsbergs Leipzig börjat repa sig och har börjat klättra i Bundesliga efter fem raka obesegrade matcher där de har tagit 11 av 15 möjliga poäng.

Särskilt senaste veckans resultat har varit imponerande då de först lyckades slå självaste Real Madrid på hemmaplan och därefter besegrade krislaget Bayer Leverkusen på hemmaplan med 2-0. De fick en smakstart mot Los Blancos senast med en tidig 2-0-ledning och lyckades hålla i det hela matchen, vilket har satt dem i en utmärkt position inför den avslutande omgången där ett poäng krävs för avancemang.

Sjachtar lär vara väldigt motiverade att försöka göra sina landsmän stolta i dessa mörka tider, men utan en reell hemmafördel i möten som dessa så har de också en rejäl nackdel när matcherna betyder som mest. Hos spelbolagen så är Leipzig stora favoriter och det finns också fog det med tanke på tyskarnas ökande form.

Sjachtar har dock lyckats göra mål i samtliga Champions League-matcher hittills och lyckades pricka in hela fyra mål senast dessa båda lagen möttes. Att båda lagen gör mål känns därmed som ett rätt bra spel för de 1.68 gånger pengarna som Lucky Sports erbjuder.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.68
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: