15 augusti 2017 Sporting CP FCSB speltips Champions League playoff

Speltips Sporting Lissabon – Frankfurt 1/11: Tillknäppt

Sporting Lissabon och Eintracht Frankfurt gör upp i den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 1 november 2022 med avspark kl 21:00.

Inför den sista rundan i Champions Leagues gruppspel är det upplagt för dramatik i grupp D. Tottenham toppar gruppen, men Sporting och Frankfurt är bara en poäng efter. Därtill är även Olympique Marseille med i racet då de är två poäng efter Spurs som de möter samtidigt som den här matchen spelas.

Sporting Lissabon inledde det här gruppspelet väldigt övertygande. I premiären slog man Frankfurt med hela 3-0 på bortaplan och därefter kunde även slå Tottenham hemma.

Därefter dippade Sporting ganska rejält i de två mötena mot Marseille. Det ska dock sägas att man förstörde sina chanser genom att dra på sig utvisningar i båda matcherna som man förlorade. Senast kunde man emellertid studsa tillbaka då man stod för en gedigen insats när man spelade 1-1 borta mot Tottenham.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sporting är nöjda med kryss

Eintracht Frankfurt åkte på en rejäl kalldusch då man föll med 3-0 mot Sporting på hemmaplan. Därefter har man dock rest sig och har, till skillnad från Sporting, slagit OM i båda mötena. Senast besegrade man fransmännen med 2-1 hemma.

Inför helgens toppmöte mot Dortmund hade Eintracht vunnit fyra raka matcher, men där tog den svit slut. Dortmund vann med 2-1 i Frankfurt och Oliver Glasners manskap ligger därmed kvar på en femte plats i Bundesliga.

Vi kan nu räkna med att det kommer bli spännande när den här CL-gruppen ska avgöras. Frankfurt och Sporting står alltså på samma poäng men de förstnämnda behöver vinna om de ska kunna ta sig vidare till åttondelsfinal.

Då det är inbördes möten som avgör så har Sporting en fördel gentemot både Frankfurt och Tottenham. Det gör att ett kryss i den här matchen är ett väldigt bra resultat för portugiserna oavsett hur det går i den andra matchen.

Förutsättningarna gör att jag tror på en mer tillknäppt tillställning här. Sporting har, om vi bortser från matcherna mot OM, visat att de är väldigt solida i sin defensiv och jag tror inte att de kommer bjuda Frankfurt på några stora ytor. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.75 mål totalt till 1.75 gånger pengarna hos 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.75 mål (asian)
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 1 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: