Speltips Sporting Lissabon – Tottenham 13/9: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 13 September 2022

Sporting Lissabon gästas av Tottenham Hotspur i den andra omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 13 september 2022 med avspark kl 18:45.

Sporting Lissabon – Tottenham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sporting Lissabon har två fina säsonger bakom sig där man har brutit emellan Benfica och Portos dominans. Förra säsongen var man regerande mästare och man följde upp det med att bli tvåa efter Porto samtidigt som man också fick nyttig erfarenhet av spel i Champions League.

Det såg man i alla fall ut att ha fått då man stod för en imponerande insats borta mot Frankfurt i CL-premiären förra veckan. Efter en mållös första halvlek växlade man sedan upp i den andra där man gjorde tre mål, vilket gav slutresultatet 3-0 till gästerna.

I Primeira Liga har man dock inte inlett lika övertygande, men man kommer nu från två raka segrar. I lördags slog man Portimonense hemma med 4-0 och därmed har man hållit nollan i sina tre senaste matcher.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vilka tar initiativet?

Tottenham Hotspur har inte nått de högsta topparna så här långt, men man har hållit en lägstanivå som få andra kan mäta sig med.

Antonio Conte har gjort ett imponerande arbete med det här laget då hans prägel på spelet har varit oerhört tydlig. Försvarsmässigt har det sett väldigt stabilt ut och i förra helgens derbyseger mot Fulham visade man att man också kan föra spelet mot sämre motstånd.

Det lyckades man också med mot Olympique Marseille i Champions League även om det satt långt inne. Man var då en man mer hela den andra halvleken där man visade ett tålamod som gav en 2-0-seger efter två sena mål av Richarlison.

Då helgens omgång i Premier League har Spurs nu fått extra gott om tid att förbereda sig för den här bortamatchen. Det bör vara en fördel och man gäller också som favoriter till omkring 2.00 gånger insatsen.

Tottenham lär komma väl förberedda och kan det behövs nog för Sporting är en lurig motståndare. Jag tror att gästerna, på italienskt vis, kommer ta sig an den här matchen med stor respekt för sitt motstånd. Contes direktiv lär alltså inte bli full fart framåt, utan man kommer satsa mer på att vara kompakta bakåt och snabba omställningar.

Det här lär också Sporting vara vaksamma på och jag tror att det kan borga för en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.93 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.93
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, tisdag 13 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: