kampanj vm 2018

Speltips Sporting – Marseille 12/10: Höjer sig

Gruppettan Sporting Lissabon tar emot Olympique de Marseille i den fjärde omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 12 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Trots att det mesta gick snett för Sporting Lissabon i mötet mot Olympique Marseille förra veckan så leder man alltjämt den här jämna gruppen. Med sina sex poäng är Sporting två poäng före Frankfurt och Tottenham medan OM är sist med sina tre inspelade poäng.

Sporting var försenade till mötet mot Olympique i Marseille förra veckan och matchstarten blev uppskjuten. När det väl drog igång (inför folktomma läktare på grund av stök i den föregående CL-omgången) fick gästerna en drömstart med mål i den första minuten.

Därefter tappade Sporting, som tidigare varit så stabila, konceptet och efter drygt 20 minuter hade OM vänt till 2-1 och därtill hade Sportings målvakt Adán blivit utvisad. Till slut vann Marseille matchen med klara 4-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Sporting

Olympique de Marseille var obesegrade i Ligue 1 inför mötet mot Ajaccio hemma i lördags. Där bröts dock den sviten då man, något oväntat, föll med 2-1.

Man lyckades således inte följa upp den fina insatsen mot Sporting på ett bra sätt. Det var, som sagt, en ganska märklig match där portugiserna, och målvakten Adán i synnerhet, bjöd Olympique Marseille på tre poäng. Det var också en vital seger för OM som tidigare hade förlorat mot både Tottenham och Frankfurt.

Den här gruppen ser ut att kunna bli ett riktigt getingbo. Sporting har dock fortsatt greppet om förstaplatsen och man gäller som knappa favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 2.28 gånger insatsen.

Ruben Amorims manskap slarvade bort matchen senast och kanske bidrog den försenade ankomsten till försämrade förberedelser. Hursomhelst stod man inte kännas igen då man varit oerhört solida och skickliga i sina två första CL-matcher. Jag finner anledning att tro att vi nu kommer få se ett betydligt bättre Sporting Lissabon jämfört med förra veckan. Mitt spel blir därför Sporting 0 (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sporting 0 (asian)
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 12 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: