21 januari 2018 Southampton Tottenham Speltips

Speltips Tottenham – Frankfurt 12/10: Hög lägstanivå

Tottenham Hotspur och Eintracht Frankfurt står på samma poäng inför den fjärde omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 12 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Tottenham Hotspur åkte på en tung derbyförlust mot Arsenal i den näst senaste ligaomgången. Därefter följde en hel del kritik gentemot Antonio Contes defensiva taktik, men det har inte direkt fått honom att ändra på sin linje.

I den efterföljande matchen tog man sig an Eintracht Frankfurt på bortaplan i Champions League och det blev ingen sprudlande tillställning. På italienskt vis spelade Spurs med sig ett 0-0-resultat och står därmed på fyra poäng inför den här omgången.

I helgen kunde Tottenham sedan göra en taktiskt väl genomförd match då man besegrade Brighton med 1-0 på bortaplan i lördags.

Fördel Tottenham

Eintracht Frankfurt står på samma poäng som Tottenham i den här gruppen där alla tycks kunna slå alla. Toppar tabellen gör alltjämt Sporting, men de föll med klara siffror mot Olympique Marseille senast och läget är därmed väldigt öppet inför fortsättningen.

Eintracht inledde Champions League med att förlora med hela 3-0 hemma mot Sporting. Därefter åkte man till Marseille och kunde få med sig en 1-0-seger därifrån.

I Bundesliga har man också blandat och gett en del och man kommer nu från en 3-0-förlust borta mot Bochum i lördags. Det ger att man står kvar på 14 poäng efter nio matcher och man ligger därmed på en åttonde plats i tabellen.

Det är lätt att känna att Tottenham borde kunna spela en offensivare fotboll, i synnerhet efter insatsen mot Arsenal. Samtidigt går det inte att bortse från resultaten som Conte gör och det faktum att han lyckats höja lägstanivån ganska rejält under sin tid i klubben.

Det här är en match som Spurs behöver vinna och jag finner anledning att tro att man kommer att lösa den uppgiften. Mitt spel blir att Tottenham vinner och att det görs över 2.5 mål totalt till 1.84 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner & över 2.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 12 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: