21 januari 2018 Southampton Tottenham Speltips

Speltips Tottenham – Sporting Lissabon 26/10: Revanschlust

Tottenham Hotspur är ute efter revansch när man tar emot Sporting Lissabon i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 26 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Tottenham – Sporting Lissabon

Champions League
Hämta bonus!
18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Inför den femte omgången av sex är det oerhört jämnt i Champions Leagues grupp D. Tottenham Hotspur toppar gruppen med sina sju poäng, men skuggas av Marseille och Sporting som tagit sex poäng. Även Frankfurt är i allra högsta grad med i matchen då de står på fyra poäng.

Tottenham har alltså greppet om gruppsegern just nu, men insatserna i de senaste matcherna talar inte till deras fördel. I Premier League kommer man från två raka och rättmätiga förluster mot Manchester United och Newcastle.

I CL har man dock varit starka på hemmaplan. Senast slog man Eintracht Frankfurt med 3-2 och i den första omgången besegrade man OM med 2-0. I båda de matcherna har man emellertid haft fördelen av att motståndarna åkt på utvisningar.

Sporting har tappat momentum

Sporting Lissabon inledde Champions League på ett mycket övertygande sätt. I premiären slog man Frankfurt med 3-0 borta och därefter vann man en jämn batalj med 2-0 mot Tottenham i Lissabon. I den matchen gjorde portugiserna båda sina mål på tilläggstid.

Sporting såg väldigt solida ut i de här båda matcherna, men i bortamötet mot Olympique Marseille tappade man konceptet. Framförallt gjorde målvakten Adán det då han drog på sig en klumpig utvisning redan efter drygt tjugo minuter.

Sporting föll sedan med 4-1 i den matchen och senast upprepade man de disciplinära felstegen då man åkte på två utvisningar i 2-0-förlusten mot OM på hemmaplan.

Tottenham har gynnats av motståndarnas utvisningar och för Sporting gäller det omvända. När de möttes senaste blev det dock inga utvisningar och matchbilden var jämn och tillknäppt. Spurs gäller nu som klara favoriter, men Antonio Contes matchplaner har inte slagit väl ut på sistone och man ser fortsatt ut att få klara sig utan Kulusevski och Richarlison.

I söndags gjorde Tottenham en ganska bra första halvlek mot Newcastle, men Lloris hade en riktigt dålig dag på jobbet. Det blåser inte medvind för Spurs just nu, men jag finner ändå anledning att tro att man kommer kunna gneta sig till tre poäng här. Mitt spel blir att Tottenham vinner och att det görs under 4.5 mål totalt till 1.76 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner & under 4.5 mål
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 26 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: