Speltips Mainz Bayern Munchen

Speltips Viktoria Plzen – Bayern Munchen 12/10: Klasskillnad

Viktoria Plzen är stora underdogs då man gästas av Bayern Munchen i den fjärde omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 12 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

De tjeckiska mästarna Viktoria Plzen går fortsatt starkt i ligaspelet, men i gruppspelet i Champions League har man, som väntat, haft det tuffare. Efter tre spelade matcher har man tagit noll poäng och målskillnaden är totalt 1-12.

Viktoria Plzen vann den tjeckiska ligan förra säsongen mycket tack vare ett solitt försvarsspel. Det var också den förmågan som gjorde att man lyckades kvala in till det är CL-gruppspelet. Men i bortamötet mot Barcelona och FC Bayern har det blivit tydligt hur stor skillnaden är när man ställs mot världens bästa.

I den enda hemmamatchen så här långt såg det dock klart bättre ut. Då föll man ”bara” med 2-0 mot Inter och det trots att man fick Pavel Bucha utvisad med en dryg halvtimme kvar att spela.

Uppgiften tas på allvar

Bayern Munchen har, i och med 5-0-segern mot Viktoria Plzen senast, inte förlorat på 31 raka gruppspelsmatcher i Champions League. Det är förstås imponerande siffror och nu går man för sin fjärde raka seger i det här gruppspelet, vilket kan säkra vidare avancemang redan nu.

Det lär dock inte vara ett FC Bayern som kommer och är nöjda och belåtna med sig själva. Detta då man, på ett icke-karaktäristiskt vis, tappade en 2-0-ledning till 2-2 borta i Der Klassiker mot Dortmund i lördags. Hemmalaget kvittera då på tilläggstid och Bayern Munchen har därmed bara tagit 16 poäng på de nio första omgångarna i Bundesliga.

Om det inte vore för att man, på ett slarvigt sätt, tappade segern senast skulle man kunna tänka sig ett mindre motiverat FC Bayern här. Nu tror jag att Viktoria Plzen kan komma att få sota lite för Bayerns poängtapp i Der Klassiker.

Det var klasskillnad när de här lagen möttes på Allianz Arena och Julian Nagelsmans manskap är förstås stora favoriter även inför det här mötet. Jag tror att tyskarna kommer att ta den här uppgiften på allvar och att de vinner med marginal. Mitt spel blir Bayern Munchen -2 (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: FC Bayern -2 (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 12 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: