lazio juventus 20/1

Speltips Villarreal – Juventus 22/2: Formstarkt hemmalag

Det är jämna förutsättningar när Villarreal gästas av Juventus i åttondelsfinalen av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 22 februari 2022 med avspark kl 21:00.

Villarreal hade en ganska tung höst bakom sig fram till den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Läget såg då inte speciellt ljust ut i och med att man var tvungna att vinna borta mot Atalanta. Men där lyckades man alltså vinna med 3-2 och därefter kan man säga att Villarreal fick ett nytt momentum.

Efter segern i Bergamo började man rada upp segrar även i La Liga och den medvinden har man fortsatt att surfa vidare på. Från den undre halvan har man nu ätit sig ikapp toppskiktet då man ligger på en sjätte plats i tabellen. I lördags besegrade man Granada med 4-1 borta och har därmed tagit tre vinster och ett kryss på de fyra senaste omgångarna.

Juventus svarade för ett övertygande gruppspel i Champions League då man vann sin grupp före Chelsea. I Serie A har man dock inte gått lika starkt. Man kommer från två raka 1-1-matcher mot Atalanta och Torino och ligger just nu på en fjärde plats i tabellen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Villarreal

Det hände ganska mycket i Juventus under januari-fönstret, men än så länge har man inte fått någon vidare effekt på förändringarna. De båda nyförvärven Vlahovic och Zakaria startade i Turinderbyt i lördags men varken de eller laget svarade för någon topprestation.

Juventus skadesituation är heller inte optimal. Dybala startade i helgen men tvingades utgå skadad. Därtill är det osäkert kring Bonucci och Chiellini som inte spelade senast. Sedan tidigare är Chiesa långtidsskadad.

Villarreal har också ett par avbräck. Coquelin, Gerard Moreno och Ruben Pena spelade inte i helgen och lär saknas även här.

Det är jämna förutsättningar inför det här mötet. I kraft av hemmaplansfördel gäller ändå Villarreal som knappa favoriter hos spelbolagen. Juventus är emellertid ganska stora favoriter att ta sig vidare från dubbelmötet.

Juventus gjorde ett starkt gruppspel i CL och man har bara förlorat en av sina 16 senaste matcher. Man är med andra ord svårslagna, men här tycker jag att det är mer som talar till Villarreals fördel. De har gått väldigt starkt den senaste tiden och känns som ett mer färdigt lag än vad Juve är just nu.

Jag köper att Juventus är favoriter i dubbelmötet, men i Villarreal bör hemmalaget ha bäst chanser. Mitt spel blir därför Villarreal 0 (asian handicap) till 1.75 gånger pengarna hos CampoBet. På så vis får vi pengarna tillbaka om matchen skulle sluta oavgjort.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal 0 (asian)
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 22 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: