West Ham Manchester United 10 maj 2016

Speltips Anderlecht – West Ham 6/10: Ska säkra gruppsegern

Anderlecht möter West Ham i den förväntade gruppfinalen i Conference Leagues grupp B under torsdagen.

West Ham har chansen att så gott som säkra gruppvinsten redan efter tre omgångar nu på torsdag. De har en bredare trupp i år och borde kunna balansera spelet i Europa med ligaspelet på ett bra sätt, men framförallt så behöver de kanske använda matcherna ute i Europa för att hitta formen i nuläget.

West Hams insats i Premier League har nämligen inte gjort någon glad såhär långt. Sju poäng på de åtta inledande omgångarna är långt under förväntningarna och det var först förra helgen som de lyckades klättra upp ovanför strecket.

Det blev i alla fall en väldigt viktig vinst senast mot ett blekt och trubbigt Wolverhampton. Gianluca Scamacca stod för sitt första mål i Premier League och Jarrod Bowen kunde spika slutresultatet i andra halvlek. De behöver få igång målskyttet och där är Conference League perfekt för David Moyes som kan rotera truppen rätt friskt.

På papperet så ska de vara överlägsna alla lag i gruppen, men har trots det varit tvungna att komma tillbaka från ett underläge i båda matcherna hittills. Vi får se ifall det går smidigare mot grupptvåan Anderlecht.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Anderlecht har inte imponerat i ligaspelet

Anderlecht har ett utmärkt utgångsläge för att lyckas bli grupptvåa, inte minst om de lyckas ta poäng från West Ham under torsdagen. Fyra poäng från de två öppningsmatcherna är fullt godkänt och belgarna lär ha ambitioner om att satsa på spelet ute i Europa.

Precis som för West Ham så går det nämligen inte alls särskilt bra i ligaspelet för Anderlecht. Med 13 poäng efter 10 omgångar så befinner sig fjolårets ligatrea först på tionde plats. Det har gått knackigt för dem och de har bara vunnit en av deras sex senaste matcher i den belgiska ligan.

I helgen så åkte de på ännu en tung förlust mot Charleroi, trots speldominans. Så det är med andra ord två lag i en ganska liknande sits som möter varandra nu på torsdag.

West Ham är dock såklart favoriter inför mötet, men inte så klara som man skulle kunna tro. David Moyes visade dock tydligt förra säsongen att han gärna vill få gruppspelet överstökat så tidigt som möjligt så att han kan fokusera helt på ligaspelet därefter. Jag tror därmed att de kommer att satsa på den här matchen för att i stort sett spika gruppvinsten och därmed tycker jag att det raka spelet på West Ham för 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sports lockar.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: