DIF FFF 7/4

Speltips Djurgården – Gent 13/10: Kan cementera gruppledningen

Djurgården möter Gent igen med hopp om att kunna sätta sig i en väldigt fin position att vinna gruppen.

Europaspelet har gått över förväntan för Djurgårdens del hittills. En fantastisk kvalprocess har följts upp av imponerande resultat i gruppspelet hittills. Inför den fjärde omgången så toppar de gruppen över både Molde och Gent och har spelat in sju poäng på de tre första matcherna.

Djurgården slåss dock på två fronter då de i allra högsta grad fortfarande är involverade i guldstriden i allsvenskan med fem omgångar kvar. I helgen så förlorade de hemma mot Häcken i matchen de verkligen inte fick förlora. Häcken spelade bra i första men i andra så kunde vi se ett Djurgården som tog över matchen och etablerade en väldigt press mot gästernas mål. Häcken och en storspelande Peter Abrahamsson kunde dock hålla undan och sätta sig själva i förarsätet i guldstriden.

De viktiga matcherna avlöser dock varandra i det här skedet och efter Gent väntar både ett derby mot AIK och Malmö därefter. Senast de spelade mot Gent så stod de i alla fall för en väldigt fin insats då de vann på bortaplan med 1-0 och därmed tog kommandot i gruppen.

Hemma på Tele2 så lär de få en chans till att tvåla till gruppfavoriterna, men gästerna går även här in som favoriter hos spelbolagen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gent har inte kommit upp i förväntad nivå

Gästande Gent är definitivt det största namnet i gruppen och är fortfarande tippade att vinna gruppen, trots nederlaget sist. Formen har dock inte varit särskilt jämn under säsongen, vilket har synts såväl i liga- som Europaspel. De besegrade i varje fall bottenlaget Eugen på ett övertygande sätt i helgen, men ligger fortsatt bara på åttonde plats i belgiska Jupiler League.

Den enda matchen de har vunnit i Conference Leagues gruppspel hittills har varit mot bottentippade Shamrock Rovers, då de misslyckades med att ta tre poäng mot såväl Molde som Djurgården samt förlorade båda mötena i Europa League-kvalet mot Omonia Nicosia som i sin tur inte har gjort något avtryck alls i turneringen därefter.

Hemma på Tele2 så borde därmed Djurgården ha en rimlig vinstchans, då konstgräset alltid är en faktor när man möter lag mot kontinenten. Även om Djurgården förlorade i helgen så spelade de också bra, så någon form av formtapp behöver man nog inte vara orolig över. Det stora bekymret är att Hampus Finndell och Rasmus Schüller båda fick utgå skadade mot Häcken och lär missa torsdagens match, vilket såklart är ett avbräck.

Vi spelar i alla fall på att Djurgården tar poäng här efter att ha sett bra ut på senaste och kombinerar det med ett spel på under 3,5 mål för 2.08 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & under 3,5 mål
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: