11 september 2017 IFK Göteborg Djurgården

Speltips Djurgården – Rijeka 28/8: Favoriten håller

Djurgården går som enda svensk klubb in med en fördel inför returen i Conference League-kvalet mot kroatiska Rijeka.

Djurgården kommer förhoppningsvis inte att vara den enda svenska klubb som vinner sitt dubbelmöte i veckan, men de har nog klart bäst chanser och har satt sig i ett väldigt fint utgångsläge inför den avgörande returen på Tele2 nu på torsdag.

De hamnade i tidigt underläge nere i Kroatien efter att Rijeka lyckats ta ledningen redan i den 13:e minuten, men därefter så tog Djurgården över mer och mer av matchen. De lyckades kvittera innan halvtidsvilan genom Hampus Finndell och kunde genom Victor Edvardsen ta ledningen ganska tidigt in i andra halvlek, vilket stod sig till slutsignalen.

Djurgården är väldigt formstarka och har imponerande nog vänt underläge till vinst i två viktiga matcher i rad. Senast i helgen så besegrade de Häcken på bortaplan i allsvenskans seriefinal och toppar därmed ligan.

De är Sveriges bästa lag i nuläget och har sju raka segrar i ryggen. Hemma på Tele2 bör de dessutom ha ytterligare en fördel på konstgräset och ska nog kunna lösa ett avancemang till nästa omgång.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rijeka hade svårt att hantera Djurgården i öppningsmötet

Gästerna har ett tufft utgångsläge och är knappast i samma form som deras svenska motståndare. Den kroatiska säsongen drogs precis igång och där kunde de inleda med en vinst borta mot det förväntade bottenlaget HNK Sibenik med uddamålet.

De skulle ha haft ett tufft bortamöte mot Hajduk Split i helgen, men det blev uppskjutet så Rijeka har åtminstone kunnat vila sina spelare inför den avgörande returen uppe i Stockholm. Djurgården har inte haft samma lyx, men har roterat en del spelare och lyckades som sagt vinna mot Häcken borta oavsett, vilket är väldigt starkt.

Förra säsongen så slutade Rijeka på fjärde plats i den kroatiska ligan och har haft en del spelaromsättning sedan dess då de har tappat en del tongivande spelare under sommaren. Det är till fördel för Djurgården som är mitt uppe i sin säsong medan Rijeka inte lär ha hunnit spela ihop sig riktigt ännu förmodligen.

Djurgården var det bättre laget i det första mötet och det finns ingenting som pekar på att de skulle ha stannat av sedan dess, snarare motsatsen. De går som tåget och för 1.75 gånger pengarna hos Expekt så spelar vi också på att de vinner returen och bokar sin plats i den tredje kvalomgången.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner
Odds: 1.75
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Aftonbladet Plus

Jämför odds: