DIF FFF 7/4

Speltips Djurgården – Shamrock Rovers 3/11: Uppvisningsmatch

Allt är egentligen redan packat och klart då Djurgården kan slappna av mot Shamrock Rovers under torsdagen.

Den enda spänning som egentligen återstår i gruppen är den i matchen mellan Molde och Gent om andraplatsen. Djurgården säkrade nämligen gruppsegern mot Molde senast samtidigt som Shamrock Rovers, trots att de tog poäng, redan är klara som tabelljumbo på grund av inbördes möten mot Gent.

Trots att Djurgården tillslut inte räckte till i den allsvenska guldstriden så går det inte att ta något ifrån dem ute i Europa. Sedan det skakiga krysset i första omgången borta i Irland så har de gått från klarhet till klarhet på ett väldigt imponerande vis.

Trots att de slog Molde i det första mötet och därefter följde upp med två raka segrar mot Gent så var de ganska kraftigt nederlagstippade inför returen i Norge i den förra omgången. Det var nog många, inklusive undertecknad, som inte ifrågasatte det när Molde som väntat öppnade starkt och planenligt tog en tidig 2-0-ledning.

Men Djurgården lyckades ändå vända och vinna med 3-2 tillslut mot de norska mästarna som inte hade förlorat sedan senast dessa båda lagen möttes. Djurgården har en fantastisk mental styrka bevisligen och det kommer att bli väldigt roligt att se hur långt de kan gå i turneringen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Shamrock Rovers är redan helt ute

De irländska gästerna må ha lyckats bättre i den inhemska titelstriden, där de är klara mästare sedan länge, men har inte varit lika framgångsrika ute i Europa. Som väntat så blev de slagpåsen i gruppen och radade upp tre raka förluster efter deras inledande kryss hemma mot Djurgården.

Shamrock Rovers kunde dock ta sin andra poäng hittills mot Gent hemma på Irland senast, och ledde under stora delar av matchen. Men i och med Gents sena mål så är de nu alltså helt ute ur Europa och har inte heller chans att gå vidare till Conference League.

Inget av lagen har således något att spela för egentligen, men det har de inte heller i ligaspelet. Det lär nog inte bli någon tuff fysisk match, men Djurgården lär säkerligen vilja passa på att visa upp sig framför sina hemmasupportrar som får fira avancemang till åttondelen utan nervositet på torsdag.

Hemma på Tele2 så är de starka ute i Europa och vi spelar därmed också på att Djurgården vinner med -1,5 asian för hela 2.08 hos Expekt mot gruppens klart svagaste lag.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården -1,5 asian
Odds: 2.08
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: