Speltips Fiorentina – Twente 18/8: Klurig motståndare

Axel Sjödin Publicerat: 18 August 2022

Fiorentina välkomnar Twente till Artemio Franchi för öppningsmötet i Conference League-playoffet.

Fiorentina - Twente

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Även om Fiorentina är favoriter till att avancera till gruppspelet så har detta dubbelmöte potential att bli ett spännande sådant. Båda lagen har inlett säsongen med vinster och har nu siktet inställt på ett gruppspel i Conference League.

Efter flera säsonger med sämre resultat så lyckades Fiorentina äntligen ta sig tillbaka ut i Europa efter en stark fjolårssäsong. Grunden till deras framgång lades dock under hösten med målsprutan Dusan Vlahovic i truppen, som såldes till Juventus under januari. Under våren så hade de sina chanser att nå högre än sjua, men hade flera snöpliga förluster som gjorde att de slutade bakom de båda Romklubbarna med knapp marginal.

Oavsett så lär Fiorentina vara väldigt taggade på spel ute i Europa och har förstärkt truppen med ett par spännande namn under sommaren i form av bland annat Luka Jovic, Dodô och Pierluigi Gollini.

De inledde säsongen mot nykomlingen Cremonese där det blev överraskande jämnt i premiären. De vann tillslut med 3-2 efter att Cremoneses målvakt Ionut Radu ramlat in med bollen i mål i den 95:e minuten. Med tanke på att gästerna spelade med en man mindre under hela den andra halvleken så var det verkligen inget övertygande resultat.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Twente har sett vassa ut hittills

Holländska lag är i regel alltid luriga att möta i denna typen av turneringar och Twente var ett av Eredivisies bästa under fjolåret då de slutade fyra i ligan.

Vanligtvis så borde Twente kanske inte kunna utmana en klubb som Fiorentina, men de har sett väldigt bra ut under säsongsöppningen och på försäsongen. Schalke och Bologna har besegrats övertygande på försäsongen och i ligan har de inlett med två raka vinster.

De spelade även i en tidigare kvalomgång där de körde över kroatiska Cukaricki med totalt 7-2 i sammanlagt resultat över dubbelmötet. De har skjutit in sig ordentligt med andra ord och lär nog vara en tuffare motståndare än Cremonese.

Hinner Fiorentina få igång spelet bättre så ska de vara solklara favoriter här, men de har inte övertygat under sommaren än så länge. Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål för 1.92 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.92
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: