Speltips Hajduk Split – Villarreal 25/8: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 25 August 2022

Hajduk Split har en rejäl utmaning framför sig då de ska försöka vända playoff-mötet mot Villarreal på hemmaplan på torsdag.

Hajduk Split - Villarreal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kroaterna tog en tidig ledning i öppningsmötet på La Cerámica, men det skulle inte dröja länge förrän Villarreal hade tagit kommando i matchen igen. Spanjorerna lyckades göra fyra mål innan halvtid och därefter slogs det av på tempot. Hajduk Split fick åtminstone med sig ett viktigt reduceringsmål på straff i den 85:e minuten, vilket gör att det kanske fortfarande finns lite hopp om att kunna vända.

Säsongsöppningen har varit fullt godkänd från Hajduk Splits sida med tre vinster på fyra ligamatcher hittills. De åkte dock på en käftsmäll mot de regerande mästarna Dinamo Zagreb med 1-4, och Villarreal är knappast en mer lätthanterlig motståndare.

Kroaterna lär behöva stå för årtiondets insats ifall de ska lyckas vända och slå ut ett formstarkt Villarreal för att ta sig till Conference League-gruppspelet. De har fått tuffast möjliga lottning i playoffet och ser ut att åka ut ur sitt andra Europakval nu på torsdag. Det måste vara surt då den kroatiska storklubben har missat Europaspel i några säsonger och äntligen knep såväl andraplatsen som cupvinsten förra året.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal har mer att slänga in ifall det skulle gå snett

Gästande Villarreal har haft en fantastisk start på året och kan mycket väl bli årets utropstecken i La Liga. De tog fotbollsvärlden med storm i fjolårets upplaga av Champions League och satsar nu på att bygga vidare på den framgången.

Villarreal har varit oerhört svårslagna under flera säsonger nu, men har haft svårt att vända kryss till vinster, vilket verkar ha lossnat bit för bit. Unai Emerys bygge bär äntligen frukt och det var en tydlig signal att de ska utmana om topplaceringar då de besegrade Atlético Madrid på Wanda Metropolitano i helgen med 2-0.

Det enda frågetecknet är ifall de vill satsa på Conference League eller inte. De ställde upp med en väldigt reservbetonad elva i den första matchen mot Hajduk Split, men lyckades vinna bekvämt oavsett. Det är inte ett gott tecken för kroaterna då de gula ubåtarna har mer att slänga in ifall matchbilden inte skulle gå som de vill.

Villarreal kliver in som väldigt klara favoriter och vi såg bara hur de körde över motståndet i öppningsmötet med fyra mål på en och samma halvlek. Jag tror att gästerna vinner även i returen och att det, precis som sist, kan bli en rätt målrik historia med bänkspelare som vill bevisa sitt värde och slå sig in i startelvan. Vi spelar därmed på den raka tvåan i kombination med över 2,5 mål för 2.33 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal & över 2,5 mål
Odds: 2.33
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: