15 februari 2020 Atalanta Roma Speltips

Speltips Roma – Leicester 5/5: Conference League

Det är helt öppet inför torsdagens retur mellan Roma och Leicester i Conference Leagues semifinaler.

Det var ett kärt återseende mellan José Mourinho och Brendan Rodgers i öppningsmötet. Mycket av snacket kring matchen handlade om det portugisiska vin som Rodgers hade skänkt som en gåva till Mourinho, snarare än själva matchen som slutade 1-1.

Roma öppnade med ett tidigt ledningsmål från Lorenzo Pellegrini efter ett fint anfall. På klassiskt Mourinho-manér så föll Roma dock tillbaka på planen vid ledning och det var Leicester som fick styra mycket av spelet. Jamie Vardy var tillbaka och det var faktiskt många spelare som såg pigga ut för Leicesters del och tillslut så kom även kvitteringen.

Det är således helt jämnt inför returen på Stadio Olimpico, men på grund av hemmafördel så får Roma trots allt ses som favoriter att avancera till final. Det är dessa två lag som många har lyft som favoriter sedan slutspelet drog igång och vinnaren här lär kliva in i finalen som favoriter.

Båda lagen har vilat spelare inför returen, även om Leicester verkar prioritera returen något högre att döma av vilade spelare under helgen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmaplansfördelen kan bli avgörande

Roma har varit klart starkare på hemmaplan under säsongen och Mourinho lär vara nöjd över att ha fått med sig ett kryss i öppningsmötet. I Giallorossi är obesegrade i tio raka matcher nu på Stadio Olimpico och kommer att bli en tuff nöt att knäcka för gästerna som såklart kommer att ha publiken emot sig.

Kopplat med Leicester bedrövliga resultat på bortagräs under säsongen så är det verkligen inte konstigt att Roma kliver in som favoriter här. I Premier League så har Leicester bara 14 poäng på 17 matcher hemma på King Power Stadium, vilket är sämre än lag som Watford och Leeds.

Inget av lagen är dock i någon strålande form och det är inte helt lätt att veta var man har dem då de dessutom vilar spelare i ligaspelet. I och med att de båda tränarna säkerligen känner till varandras spelfilosofi väldigt väl så kan de mycket väl ha något ess upp i rockärmen, men på det hela taget så får man ändå säga att Roma är favoriter med god anledning.

Jag tycker att det trots allt finns ett rätt bra spelvärde här på Roma för 2.20 gånger pengarna hos Expekt. Det blir därmed också spelet vi kör på inför matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roma vinner
Odds: 2.20
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: