Speltips Napoli Roma 5 juli 2020

Speltips Roma – Vitesse 17/3: Målsnålt

Roma möter Vitesse i returmötet i åttondelsfinalen av Conference League på Stadio Olimpico under torsdagskvällen.

Det blev tillslut en skakig uddamålsseger för Roma i det första mötet i Nederländerna. Sérgio Oliveira stod för matchens enda mål i slutet av första halvlek och blev halvvägs in i andra utvisad. Det blev ett nervöst avslut på mötet för italienarna som trots allt klarade sig undan med en bortavinst.

Vitesse känner nog däremot att de borde ha fått med sig mer från öppningsmötet. De hade flera vassa målchanser och en klar fördel i bollinnehav mot Romklubben. Med förlust på hemmaplan så har de satt sig i ett väldigt svårt utgångsläge inför returen, men de kan vinna på att de troligtvis prioriterar turneringen högre än vad deras motståndare gör.

Det första mötet hade lika gärna kunnat sluta i vinst för Vitesse, vilket lär stärka deras självförtroende inför returen åtminstone. Det lär behövas då deras form i ligan på senaste inte har varit den bästa och det ser efter en sämre period allt mindre troligt ut att de återvänder ut i Europa nästa säsong.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Roma har haft marginalerna på sin sida

Roma börjar alltmer se ut som ett José Mourinho-lag som spelar cyniskt, målsnålt och på resultat. På så sätt så får det väl ses som fullt godkänt att de fick med sig en vinst trots insatsen i det första mötet.

Sedan årsskiftet har det gått skakigt för Roma i Serie A och resultaten på senare tid har knappast imponerat. Tre kryss och två vinster i deras fem senaste låter inte alltför dåligt, men det har i samtliga fem matcher varit ett sent mål som har räddat dem. Det är en styrka i sig, men det har varit allt annat än stabilt i flera matcher.

Roma har dessutom det efterlängtade Romderbyt mot Lazio på söndag och det lär ha huvudfokus, trots en avgörande match mot Vitesse på torsdagen. Den skicklige cuptränaren Mourinho lär dock inte vila spelare, men vi kanske inte får se ett Roma som går på full fart.

I Giallorossi har i alla fall lyckats få bukt med sina defensiva problem vad det verkar. Ett insläppt mål på deras fyra senaste spelade talar för att Roma säkerligen kan stänga ned matchen mot ett relativt överkomligt motstånd. Vi spelar därmed på underspelet här för lockande 2.10 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.10
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: