Speltips Sepsi – Djurgården 4/8: Conference League-kval

Axel Sjödin Publicerat: 4 August 2022

Djurgården kliver in i den tredje kvalomgången till Conference League där de möter rumänska Sepsi under torsdagskvällen.

Sepsi - Djurgården

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården går från klarhet till klarhet både i ligaspelet och ute i Europa. De är i toppform och det är precis det man vill se inför ett dubbelmöte som detta. De toppar allsvenskan och slog ut kroatiska Rijeka på ett imponerande vis i den förra kvalomgången och nu väntar ett på papperet lättare motstånd än i den förra omgången.

Sedan den snöpliga förlusten mot Kalmar i maj så har Djurgården gått som tåget med åtta raka vinster och har alltså inte ens behövt nöja sig med ett kryss under hela sommaren. Avslutningen på juli har varit särskilt imponerande då de hämtade upp ett underläge nere i kroatien och vann och sedan samma sak i seriefinalen mot Häcken på Bravid Arena bara några dagar senare.

Rijeka var inte på något sätt ett lätt motstånd, men Djurgården fick det nästan att framstå som det då de bekvämt vann dubbelmötet med 4-1 sammanlagt. När de dessutom vinner på Hisingen, trots underläge och trots att de vilat vissa spelare från start så är frågan vad som kan stoppa detta Djurgården just nu.

Med en välbehövlig veckas vila i ryggen så är det nu dags att ta sig an Sepsi och Djurgården kliver faktiskt in som favoriter även på bortaplan, trots att rumänerna själv inte har sett dåliga ut på något vis.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir en klurig bortamatch i Rumänien

Den rumänska ligan har nyligen dragit igång och Sepsi har hunnit spela tre omgångar inför veckans match. Det har varit en godkänd säsongsinledning med två kryss och en vinst, men det är framförallt i Europaspelet som de har sett bra ut hittills.

Sepsi slog nämligen ut slovenska Olimpija Ljubljana över två möten där de tog kommandot i det första mötet hemma i Rumänien och vann med 3-1. Ljubljana skulle dock hämta upp i returen där de vann med 2-0 och det krävdes tillslut straffar för att skilja de båda lagen åt.

Ljubljanas röda kort i den 66:e minuten i öppningsmötet spelade dock en avgörande roll då två av Sepsis mål kom efter det. Men de var dominanta i det första mötet och förtjänade trots allt segern.

Det kommer förmodligen inte att bli en lätt match nere i Rumänien, men med tanke på den form som Djurgården är i så är det svårt att inte tro på dem även i öppningsmatchen. För 2.35 hos Mr Green spelar vi därmed på den raka tvåan då Djurgården har bevisat att de är starka nog att även vända underläge till vinst mot tufft motstånd borta.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner
Odds: 2.35
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:00
TV: 
Stream:  Aftonbladet Plus

Jämför odds: