Speltips Shamrock Rovers – Djurgården 8/9: Gruppspelspremiär

Axel Sjödin Publicerat: 8 September 2022

Djurgården inleder sitt Conference League-äventyr mot irländska Shamrock Rovers under torsdagskvällen.

Shamrock Rovers - Djurgården

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En viktig match väntar direkt för Djurgården som ställs mot den förväntade gruppjumbon Shamrock Rovers på bortaplan under torsdagen. Gent och Molde är de två lag som enligt spelbolagen förväntas ta sig vidare till slutspelet och därmed blir det viktigt att vinna det förväntade bottenmötet för Djurgårdens del för att kunna ha en bra grund att stå på.

Djurgården har dock klivit in som underdogs tidigare i kvalprocessen till Conference League där de har imponerat stort. Samtidigt så utmanar de Häcken om ligatiteln i allsvenskan och är obesegrade i elva raka ligamatcher, trots intensivt spelschema under sommaren.

Djurgården har varit Sveriges bästa lag under en lång period i sommar och har varit i sanslöst bra form där de har radat upp vinsterna. De har dock inte sett riktigt lika övertygande ut de senaste veckorna där de bland annat har tappat poäng mot Varberg och Värnamo, samtidigt som de fick med sig en skakig trepoängare mot Sirius senast i helgen.

Spelar de i närheten av lika bra som de gjorde under kvalspelet så ska de dock gälla som favoriter i Irland på torsdag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Shamrock Rovers har inte imponerat mot europeiskt motstånd

Shamrock Rovers nådde Conference League genom att åka ut mot Ferencváros i Europa League-playoff och har inte direkt imponerat under kvalprocessen. Det enda lag de egentligen har slagit ut på vägen är nordmakedonska Shkupi, vilket inte direkt är något man höjer på ögonbrynen över.

De toppar i alla fall den rätt svaga irländska ligan efter 27 spelade omgångar och ställer nu om fokuset till Conference League. Medan Djurgården ändå förväntas kunna utmana om avancemang så är förväntningarna betydligt lägre på irländarna som har betydligt högre odds att avancera.

Formen har också varit lite skakig med två kryss och en förlust i ligaspelet på deras fyra senaste matcher, och även om Djurgården verkar ha stannat av något på takten sedan deras sanslösa form i somras så har de hållit en högre lägstanivå även nu på senaste.

Jag tror att Djurgården kan lägga in en till växel och inleda gruppspelet med en vinst. För 2.08 hos Lucky Sports så kryssar vi alltså in den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: