West Ham Manchester United 10 maj 2016

Speltips Silkeborg – West Ham 15/9: Klara favoriter

West Ham reser återigen till Danmark, denna gång för att möta den förväntade gruppjumbon Silkeborg i Conference League.

West Ham är klara favoriter inför torsdagens möte, men inte lika starka som man skulle kunna tro på förhand då oddsen ligger på cirka 1.50 för bortaseger. Engelsmännen inledde i alla fall som förväntat mot rumänska FCSB och satsar nu på att cementera sin position i toppen av gruppen mot Silkeborg.

West Ham har redan stött på danskt motstånd den här säsongen i form av Viborg som de tog sig förbi väldigt bekvämt i Conference League-playoffet, och Silkeborg ligger i skrivande stund precis bakom Viborg i tabellen, vilket är en indikation på svårighetsgraden här.

Säsongen har dock inte gått helt enligt planerna hittills för David Moyes manskap då de bara har skrapat ihop fyra poäng på deras sex första matcher. Motståndet har förvisso varit tufft med matcher mot Manchester City, Tottenham och Chelsea, men de borde absolut ha kunnat få med sig mer än vad de gjort än så länge.

Med tanke på de satsningar som har gjorts inför säsongen i Londonklubben så ska de kunna tävla på två fronter utan problem. I samband med att förra helgens omgång i Premier League helt och hållet ställdes in på grund av drottningens död så lär de i alla fall ha pigga ben nu på torsdag, även om ligaspelet måste vara en prioritet för dem i nuläget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Silkeborg kommer att få det tufft

Den danska ligafyran stod upp ganska bra mot den belgiska storklubben Anderlecht i den första omgången, även om de hade en del problem med att komma till avslut. De föll på ett sent mål som kom via straff efter en olycklig handssituation, men ska absolut ha ett godkänt betyg från den första matchen.

West Ham kommer dock att bli en betydligt tuffare motståndare, även om de har fördel av hemmaplan den här gången. The Hammers hade dock en del problem med FCSB under första halvlek och låg faktiskt under i halvtid välförtjänt, men när de väl kom igång i andra så var det inget snack om vilket lag som var bäst.

West Ham har inte riktigt spelat så dåligt som Premier League-tabellen får det att framstå, men de har haft svårt att utnyttja sina chanser. Mot sämre motstånd ute i Europa så har de dock gjort vad som har krävts av dem och jag tror trots allt att de kommer att vinna med ett par bollar även här.

Vi spelar därmed på det raka spelet att West Ham vinner för ganska höga 1.54 gånger pengarna, med tanke på att David Moyes förra säsongen såg till att säkra avancemang tidigt och vila sina spelare i de senare gruppspelsmatcherna så finns det skäl att tro på samma approach även här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 1.54
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: