Speltips Twente – Fiorentina 25/8: Spännande retur

Axel Sjödin Publicerat: 25 August 2022

En plats i Conference League står på spel då Twente och Fiorentina spelar playoff-returen i Nederländerna under torsdagen.

Twente - Fiorentina

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två klubbar som inte har varit ute i Europa på ett tag som möter varandra under torsdagskvällen, och båda lär vara väldigt sugna på att säkra sin plats i ett gruppspel. Fiorentina vann öppningsmatchen med 2-1 hemma på Artemio Franchi och kliver in med en svag fördel på De Grolsch Veste i returen.

Fiorentina borde nog ha kunnat få med sig mer från öppningsmötet, men då de släppte in ett reduceringsmål på Twentes enda skott på mål i matchen så fick de nöja sig med en ettmålsledning.

La Viola har inlett säsongen lite skakigt, även om de har tagit fyra poäng på sina två första ligamatcher. Nykomlingen Cremonese slogs med minsta möjliga marginal efter att deras målvakt trillar in i målet med bollen i den 95:e minuten och därefter så fick de nöja sig med ett mållöst kryss borta mot Empoli, trots att motståndarna fick spela en knapp halvtimme med en man mindre.

Fiorentina känns inte lika vassa som under fjolåret med Dusan Vlahovic, men de är trots allt klara favoriter till att avancera här och borde kunna ta sig långt i Conference League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra förutsättningar för Twente

Twente har också haft ett någorlunda bekvämt motstånd i deras två första omgångar i ligaspelet och har gått segrande ur båda. De hade dock ingen match nu i helgen och har således fått en veckas vila sedan den tuffa bortamatchen nere i Florens.

Holländarna har sett vassa ut även under försäsongen och de körde över serbiska Cukaricki med totalt 7-2 i den tidigare kvalomgången. De har alltså så bra förutsättningar som det går för att ta sig förbi en betydligt större klubb i form av Fiorentina, men det återstår att se om de räcker till

La Viola har dock varit betydligt starkare på hemmaplan än vad de har varit i deras bortaspel under kalenderåret, vilket kan ge hemmasupportrarna ytterligare hopp om en vändning på torsdag.

Fiorentina borde dock kunna hålla i detta och vi spelar också på ett kombinationsspel med dubbelchans X2 kombinerat med över 1,5 mål totalt för 1.86 hos Lucky Sports. Fiorentinas senaste mållösa match mot Empoli hör verkligen till ovanligheten och båda lagen är vanligtvis rätt målglada.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & över 1,5
Odds: 1.86
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: