Speltips Viborg – West Ham 25/8: Mycket att bevisa

Axel Sjödin Publicerat: 25 August 2022

Danska Viborg ska försöka vända ett underläge mot gästande West Ham under torsdagskvällens Conference League-kval.

Viborg - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Redan på förhand så var det tydligt att detta skulle bli en väldigt svår uppgift för den danska klubben, men det kunde mycket väl ha sett värre ut inför returen. West Ham vann öppningsmötet i London med 3-1 och behöver nu spela av returen för att säkra sin plats i Conference League.

Säsongen har dock inte alls inletts som man hade hoppats på i östra London. I Premier League så ligger West Ham sist i tabellen efter de tre inledande omgångarna. West Ham har förlorat tre raka och har inte lyckats göra mål i någon av matcherna. Det är kanske förståeligt mot Manchester City i öppningen, men att de förlorat mot både Nottingham Forest och Brighton efter det är desto mer oroväckande.

Med tanke på att ägarna trots allt har öppnat plånboken inför säsongen genom att värva in flera spännande spelare i hopp om att utmana om topp sex-placeringar så måste det vara tungt att åka på en sådan här säsongsöppning. Men säsongen är lång och West Ham har mycket kvalitet i truppen.

Efter deras framgångssaga i Europa League förra året så kan säsongen också räddas genom att gå långt i Conference League där de nu har ett väldigt fint läge att säkra gruppspel.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Viborg har varit betydligt starkare på hemmaplan

Danska Viborg ligger precis ovanför mitten av tabellen i Superligaen efter de sex inledande omgångarna. De har haft en rätt svajig form inledningsvis där de har vunnit och förlorat varannan match.

Ett väldigt tydligt mönster i matchhistoriken hittills är i alla fall att de har vunnit varje hemmamatch och förlorat samtliga bortamatcher. Det kommer att bli väldigt svårt att hålla i den sviten när West Ham kommer på besök, men det gäller för engelsmännen att inte underskatta danskarna hemma på Viborg Stadion.

Men även om West Ham har inlett svagt och Viborg är hemmastarka så ska det vara alldeles för stor skillnad mellan dessa klubbar för att det ska bli jämnt i slutändan. Det är West Hams match att förlora och de lär inte låta spel ute i Europa gå förlorat innan det har börjat.

Det är faktiskt rätt hyfsade odds på att West Ham vinner detta, vilket jag tror att de kommer att göra då de fortsatt behöver få igång sina målskyttar och har en del att bevisa i nuläget. För 1.80 hos Lucky Sports spelar vi därmed på den raka tvåan.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: