Speltips Villarreal – Hajduk Split 18/8: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 18 August 2022

Villarreal är tunga favoriter till att säkra spel i Conference League då Hajduk Split gästar La Cerámica under torsdagen.

Villarreal - Hajduk Split

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha tagit sig hela vägen till Champions League-semifinal där de gav Liverpool en riktig utmaning i våras så känns Conference League-kval kanske inte lika sexigt längre för Villarreals del. Men ligaspelet fick lida av deras Europasatsning förra året och det räckte tillslut bara till en sjundeplats i La Liga.

De gula ubåtarna är i alla fall stora favoriter till att ta sig vidare till gruppspelet då kroatiska Hajduk Split står för motståndet i det avgörande playoffet. Det är såklart en väldigt stor skillnad mellan dessa båda klubbar storleksmässigt och det ska nog mycket till för att Villarreal ska misslyckas med att kvala in över två matcher.

Säsongen för Villarreal inleddes i lördags där de tog en någorlunda bekväm 3-0-seger mot nykomlingen Real Valladolid. Det dröjde dock till andra halvlek innan det första målet kom och siffrorna snyggades till framåt slutet.

Villarreal har haft en ganska tyst sommar gällande transfers och det är i mångt och mycket samma lag som tog Europa med storm under fjolåret som ska tackla den nya säsongen, men den här gången lär nog ligaspelet få högre prioritet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta är Villarreals dubbelmöte att förlora

Efter några år med sämre resultat så var Hajduk Split tillbaka bland topplaceringarna i den kroatiska ligan under förra säsongen. De avslutade ligaspelet som tvåa bakom Dinamo Zagreb och knep således en plats i Conference League-kvalet.

De mötte portugisiska Vitória i den förra omgången där de gick segrande med de sammanlagda siffrorna 3-2. Ligaspelet inleddes med två raka vinster, men i helgen så åkte de på en tung 1-4-förlust mot de regerande mästarna från Zagreb.

Formen känns dock nästan lite irrelevant att diskutera för Hajduk Split, med tanke på att detta på alla sätt och vis är Villarreals dubbelmöte att förlora. Kroaternas bästa chans att lyckas ligger i att Villarreal inte kommer att ta Conference League seriöst och att de inte ställer upp med bästa möjliga lag. Spanska lag har dock länge prioriterat turneringar som Europa League mycket högre än vad många andra av toppligorna har gjort.

Villarreal går hursomhelst in som väldigt klara favoriter och ett spel på att de vinner utan att släppa in mål för 1.84 hos Lucky Sports blir spelet vi lägger inför matchen.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner mot noll
Odds: 1.84
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: