Speltips Östersund Häcken

Speltips Vorskla Poltava – AIK 21/7: Fördel AIK

AIK gäller som klara favoriter inför mötet mot ukrainska Vorskla Poltava i kvalet till Conference League. Matchen spelas torsdagen den 21 juli 2022 med avspark kl 19:00 på Tele2 Arena.

AIK har haft tur mer lottningen på så vis att man ställs mot ett Vorskla Poltava vars status är osäker och därtill kommer båda mötena att spelas i Stockholm. Allt detta på grund av Rysslands pågående invasion av Ukraina.

Vorskla Poltava har inte spelat någon tävlingsmatch sedan december förra året. När den ukrainska ligan avbröts efter 18 omgångar låg man på en femte plats och sedan dess har man endast kunnat spela träningsmatcher utomlands.

I början på den avbrutna säsongen gjorde man sitt senaste framträdande i det europeiska cupspelet. Man blev då direkt utslagna av finska KuPS i kvalet till Conference League förra sommaren.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gynnsamt läge för AIK

Förutsättningarna är nu odiskutabelt gynnsamma för AIK:s del. Normalt sett hade det här varit en tuff bortamatch men istället spelas alltså den första matchen på Tele2 Arena mot ett lag som inte spelat tävlingsmatch på mer än ett halvår.

AIK inledde emellertid trögt efter sommaruppehållet då man bara tog två poäng på de tre första matcherna. I John Guidettis efterlängtade första match kunde man sedan ta en skön 1-0-seger hemma mot Kalmar i söndags. Det var en viktig trepoängare för att haka på i toppstriden av allsvenskan och ett bra besked inför den här kvalmatchen till Conference League.

AIK gäller nu som klara favoriter inför det här första mötet mot Vorskla Poltava. Ett spel på Solna-laget ger endast omkring 1.53 gånger insatsen.

Vorskla är förstås svårbedömda, men det är ingen vågad gissning att tro att de kommer få svårt att nå upp till sin normala kapacitet. AIK är mitt uppe i sin säsong och är därtill relativt vana vid att spela på Tele2 Arenas snabba konstgräs.

Bartosz Grzelak förfogar också över en trupp med en hel del rutin och ledartyper som bör kunna spela en extra viktig roll i den här typen av matcher. AIK har ett gynnsamt läge att ta sig vidare här och jag finner anledning att tro att man kommer skaffa sig ett fint utgångsläge inför returen på Friends Arena. Mitt spel blir AIK -1 (asian handicap) till 1.95 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AIK -1 (asian)
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, torsdag 21 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: