Speltips West Ham – FCSB 8/9: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 8 September 2022

West Ham förväntas få en bekväm inledning på Conference League då de ställs mot rumänska Steaua Bucuresti i den första gruppspelsomgången.

West Ham - FCSB

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Säsongsinledningen har inte varit något vidare för något av lagen, men West Ham förväntas i alla fall kunna studsa tillbaka med en vinst i Conference League mot ett överkomligt motstånd.

Det har inte riktigt gått som planerat för West Hams del hittills, men motståndet som de har stött på hittills i Premier League har inte heller varit det lättaste. I de fem inledande omgångarna så har de redan avverkat matcher mot Manchester City, Tottenham och Chelsea.

West Ham har inte heller varit så dåliga som en snabb titt på tabellen kan få dem att framstå. Det har varit mycket stolpe ut för laget hittills och sett till spelet så borde de nog ha fått med sig fler poäng än vad de har lyckats med hittills. Det är dock tungt att redan ligga så långt efter i tabellen, men West Ham borde om något kunna vara ännu starkare än i fjol när de väl kommer igång.

Under förra säsongen av Europa League så valde David Moyes att köra på för fullt i de första omgångarna och säkra gruppsegern tidigt, vilket gjorde att han kunde vila spelare framåt slutet. Med tanke på att de verkligen behöver några vinster vid det här laget så tror jag att samma plan tillämpas även i år.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

FCSB har haft en väldigt dålig säsongsinledning

De rumänska gästerna har haft en ännu värre öppning på säsongen och återfinns först på trettonde plats i den rumänska ligan med sju poäng efter sju spelade omgångar. De har förvisso ett par matcher tillgodo på lagen runt dem, men för Rumäniens klart största klubb så är det en oerhört svag säsongsinledning.

Deras enda vinst i ligaspelet hittills kom mot tabelljumbon där de var en man mer under i stort sett hela matchen och ändå fick kämpa sig till en svag 3-2-seger. FCSB har med andra ord varit helt under isen hittills och inget lär bli lättare när de nu ställs mot West Ham.

Det kommer att bli svårt att utmana både West Ham och Anderlecht för att avancera till slutspel och många har förmodligen dömt ut Steaua Bucuresti redan nu.

FCSB har släppt in sju mål på deras tre senaste matcher i ligaspelet och mot ett West Ham som behöver komma igång med målskyttet så tror jag att det kan rinna iväg. Vi spelar på att West Ham gör över 2,5 mål för 1.95 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham gör över 2,5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: