Sverige England Speltips 6 juli 2019

Specialspel Sverige – Belgien 22/7: Målskytt

Sverige och en viss notorisk målskytt i synnerhet visade gryende form senast. Vi rekar med ett specialspel på en svensk målgörare inför kvartsfinalen av dam-EM 2022. Matchen spelas fredagen den 22 juli med avspark kl 21:00.

Utan att direkt glänsa så har Sverige nått sitt delmål, att vinna gruppen och därmed slippa Frankrike i kvartsfinalspelet. De flesta hade nog räknat med att motståndaren då skulle bli Italien, men nu väntar alltså ett Belgien som har överträffat alla förväntningar.

Sverige inledde turneringen trevande där man var uppenbart missnöjda med sina prestationer i de två första matcherna mot Nederländerna och Schweiz. När allt sedan skulle avgöras i den sista omgången så visade svenskorna betydligt mer av den kapacitet som laget besitter då man kunde vinna med 5-0 mot Portugal och därmed säkra gruppsegern.

Nu gäller man som stora favoriter inför mötet mot Belgien där vinnaren får möta värdnationen England i semifinalen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En Blackstenius på uppgång

Stina Blackstenius var inte fit for fight till premiärmatchen mot Nederländerna och sparades därför från en startplats i den matchen. I den andra matchen mot Schweiz var hon sedan åter i startelvan, men det blev en matchbild där hon inte blev tillräckligt involverad för Sveriges bästa.

I matchen mot Portugal lyfte sig hela det svenska laget och det erkänt giftiga samarbetat mellan Kosovare Asllani och Blackstenius spelade en avgörande roll. Framförallt var det de två som visade vägen och deras stigande formkurva lovar gott inför fortsättningen.

Blackstenius är Sveriges nia och självklara målskytt och ska man gå hela vägen krävs det att hon levererar. Mot Portugal fick hon visserligen bara ett mål godkänt, men om marginalerna varit på hennes sida kunde det ha blivit betydligt fler. Bland annat fick hon två mål bortdömda på grund av offside.

Därför var det nog viktigt och förlösande att hon fick dundra in 5-0-målet på tilläggstid i den matchen. Med det målet och den insatsen totalt sett i ryggen lär Arsenals stjärnstriker komma till den här kvartsfinalen självförtroendet på topp.

Mycket talar för att Sverige kommer att gå segrande mot Belgien och jag finner det klart troligt att Blackstenius kommer spela en avgörande roll. Jag spelar därför att Stina Blackstenius gör mål till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Stina Blackstenius gör mål
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, fredag 22 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: