3 juli 2019 Holland Sverige Speltips

Specialspel Sverige – Schweiz 13/7: Hetaste svenskan

Sverige går för segern i den andra gruppspelsmatchen mot Schweiz i EM 2022 och vi har identifierat en trolig matchvinnare. Matchen spelas onsdagen den 13 juli 2022 med avspark kl 18:00.

Det svenska damlandslaget har höga förväntningar på sig själva i det här mästerskapet. Det har varit tydligt inför EM och det var tydligt efter premiärmatchen mot Nederländerna.

Svenskorna var samstämmiga i det att de inte var helt nöjda med sin prestation i den matchen. Sverige kan bättre, det har de bevisat över lång tid och vi kan nog räkna med ett att de kommer ut hungriga till den här matchen mot Schweiz.

Schweiz fick en drömstart i sin premiär mot Portugal, men bortsett från de första fem minuterna stod man för en blek insats. Portugal kunde välförtjänt vända ett 2-0-underläge till 2-2 och var lagets som var närmast segern.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rolfö är i toppslag

Som lag kan Sverige bättre, men individuellt var det en spelare som stack ut. Fridolina Rolfö kommer från en fin säsong i Barcelona och i matchen mot Nederländerna visade hon att hon är i EM för att visa vägen för Sverige.

I Barcelona har hon mest spelat vänster wingback, men i det svenska landslaget har hon en mer central roll. I första halvlek mot Nederländerna spelade hon som en av två tior i ett 3-4-2-1 och var genom hela matchen inblandad i det mest som Sverige lyckades med anfallsmässigt.

Schweiz har haft problem med magsjuka och uppladdningen inför den här matchen har således varit långt ifrån optimal. Sverige gäller nu som klara favoriter och bör ha goda chanser att få det offensiva spelet att lossna rejält.

Fridolina Rolfö utstrålade självförtroende i allt hon företog sig senast och hon hade ett par distansskott som mycket väl kunde ha gått in. Mot ett mer defensivt inriktat Schweiz kommer hennes vänsterslägga bli ett viktigt vapen och chanserna att hon kommer få utdelning tror jag är goda. Mitt spel blir därför att Fridolina Rolfö gör mål till 2.00 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fridolina Rolfö gör mål
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, onsdag 13 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: