30 juni 2019 Spanien Tyskland Speltips

Speltips Danmark – Spanien 16/7: Favoriten håller

Danmark och Spanien gör upp om andraplatsen i den sista rundan av gruppspelet i dam-EM 2022. Matchen spelas lördagen den 16 juli med avspark kl 21:00.

Inför den sista omgången i grupp B i EM 2022 står det klart att Tyskland kommer att vinna gruppen och att Finland kommer att sluta sist. Därmed blir mötet mellan Danmark och Spanien som båda står på tre poäng direkt avgörande för vilka som kommer att ta den andra kvartsfinalplatsen. Spanien har då den bättre målskillnaden, vilket gör att de går vidare om den här matchen slutar oavgjort.

Danmark blev ganska rejält överkörda av Tyskland i premiären. De hade svårt att ta sig förbi tyskornas presspel och var aldrig nära att få med sig någon poäng från den här matchen. Till slut föll man med 4-0.

I tisdagens möte mot Finland var Danmark favoriter, men det blev jämnare än förväntat. Pernille Harder kunde till slut ge danskorna ledningen i den 72:e minuten och det blev matchens enda mål.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark räcker inte till

Spanien gällde länge som huvudfavoriter att vinna EM 2022, men skador inför turneringen och förlusten mot Tyskland har förändrat läget en del. England, Frankrike och Tyskland har övertygat mer så här långt och nu krävs att man höjer sig så att man inte riskerar att missa slutspelet.

Insatsen mot Finland i premiären var emellertid inget att klaga på. Spanien fick då en mardrömsstart med insläppt mål i första minuten, men fortsatta att spela metodiskt och kunde vända till en 4-1-seger.

Spanien räckte inte till mot Tyskland, men gäller nu som klara favoriter att vinna den här matchen och säkra andraplatsen i gruppen. Ett spel på att Spanien vinner ger endast omkring 1.26 gånger insatsen.

Spanien har mer att bevisa, men någon risk att de ska misslyckas att ta sig till kvartsfinal kan jag inte se. Danmark har inte övertygat i sina två matcher och här tror jag inte att man kommer att räcka till. Spanien lär ta tag i taktpinnen och jag räknar med att kommer att vinna den här matchen med marginal. Mitt spel blir Spanien -1.5 (asian handicap) till 1.81 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Spanien -1.5 (asian)
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, lördag 16 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: