Speltips Montenegro England 25 mars 2019

Speltips England – Norge 11/7: Gruppfinal

Gruppfavoriterna England och Norge drabbar samman i den andra rundan av gruppspelet i EM 2022. Matchen spelas måndagen den 11 juli med avspark kl 21:00.

England och Norge var på förhand klara favoriter i grupp A av damernas EM. Det blev heller ingen överraskningar i premiäromgången då de båda vann sina respektive matcher mot Österrike och Nordirland.

För Englands del blev det dock en jämnare match än förväntat då man besegrade Österrike i öppningsmatchen i onsdags. Man fick en bra start i och med att Bethany Mead kunde ge laget ledningen efter en dryg kvart.

Därefter blev det en mer låst tillställning på Old Trafford. Österrike fortsatte att spela utan att ta några större risker medan England hade sin 1-0-ledning att gå på. Några fler mål blev det inte i matchen och engelskorna kunde ta med sig tre poäng, men prestationen skrämde nog varken Norge eller övriga medaljkandidater.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med styrkan i offensiven

England kom inte upp i den nivå som gör att de gäller som en av huvudfavoriterna att vinna EM 2022. Samtidigt tror jag inte att man ska dra några större växlar av en premiär på hemmaplan där förväntningarna är väldigt höga. Desto mer bör man kan kunna säga efter den här riktiga värdemätaren mot Norge.

Norskornas match mot Nordirland säger inte heller den så mycket om vilken nivå som Martin Sjögrens landslag håller. De fick en ganska enkel resa då Nordirland försökte spela sig fram via mittfältet men gång på gång fastnade i Norges press. Detta gav också norskorna två tidiga mål och en 3-0-ledning i halvtid. Nordirland höjde sig sedan i andra halvlek och matchen slutade 4-1.

Gruppsegern står nu på spel och det är England som gäller som favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmanationen ger omkring 1.75 gånger insatsen.

England och Norge möttes senast i tävlingssammanhang i kvartsfinalen av VM 2019. Då vann England med 3-0 och de måste sägas vara rättmätiga favoriter här. Men det krävs att nervknutarna från premiären har släppt för Norge lär bjuda på än tuffar motstånd än Österrike.

Framförallt har Norge spets framåt i, bland andra, Ada Hegerberg och Caroline Graham Hansen och Englands defensiv är lagets svagaste punkt. Jag tror på en fartfylld match mellan två offensivt skickliga lag. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.88 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.88
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, måndag 11 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: