Speltips England – Österrike 6/7: EM-premiär

Martin Efvergren Publicerat: 6 July 2022

Värdnationen England ställs mot Österrike i öppningsmatchen av EM 2022. Matchen spelas onsdagen den 6 juli 2022 med avspark kl 21:00 på Old Trafford.

England – Österrike

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

England står som värd för damernas EM i fotboll 2022 och hemmanationen går in i turneringen som en av huvudfavoriterna att gå hela vägen. I gruppspelet gäller man också, tillsammans med Norge, som favoriter att ta sig vidare. De övriga två lagen, Österrike och Nordirland, ser på förhand ut att få det tufft.

Förväntningarna är höga på England som sedan två år tillbaka leds av Sarina Wiegman som har ett EM-guld med Nederländarna på meritlistan. Hon förfogar nu över en stark trupp, men på pappret finns det andra länder som är strået vassare. Hemmaplansfördelen brukar emellertid väga tungt och kan man få bra start på turneringen kan de mycket väl bäras fram hela vägen.

Wiegman har ändrat en del i spelfilosofin till att bli ett mer spelande lag och man kan förvänta sig att The Lionesses kommer att dominera matchbilden i den här öppningsmatchen mot Österrike.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Stor press på England

Österrike var en stor överraskning då man lyckades ta sig till semifinal i EM 2017. Till detta mästerskap är förväntningarna ändå inte speciellt höga på Irene Fuhrmanns väl sammansvetsade landslag.

Österrike har dock gjort ganska bra resultat i både EM- och VM-kval. I EM-kvalet slutade man tvåa i sin grupp efter Frankrike och lyckades då spela oavgjort mot fransyskorna på hemmaplan. I VM-kvalet tillhör man samma grupp som England och ligger på andra plats med två matcher kvar att spela.

England och Österrike har mötts en gång i det pågående VM-kvalet och den matchen spelades i Sunderland i höstas. Österrikiskorna kunde då försvara sig väl men föll med 1-0 efter att Ellen White gjort matchens enda mål.

England gäller nu som stora favoriter inför den här EM-premiären. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.19 gånger insatsen.

Ellen White avgjorde matchen när lagen senast möttes, men hon har annars en mindre framgångsrik säsong bakom sig. Hon är visserligen inte längre lagets främste stjärna, men det lär nog ändå krävas att hon hittar formen om England ska kunna utmana om guldet.

Som jag ser det är Österrike något undervärderade inför den här matchen. Engelskorna har stor press på sig och jag tror inte att allt kommer att stämma redan från start. Det bör kunna gynna Österrike som kan gå in med en mer destruktiv hållning till den här premiären.

Sammantaget gör detta att jag inte tror på något målkalas här. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål totalt till 1.66 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.66
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 6 juli 2022
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: