Speltips Montenegro England 25 mars 2019

Speltips England – Spanien 20/7: Kvartsfinal

Hemmanationen England gäller som favoriter inför mötet mot Spanien i kvartsfinalen av dam-EM 2022. Matchen spelas onsdagen den 20 juli med avspark kl 21:00.

Englands damer har inte gjort någon besviken så här långt i EM 2022. De har nog imponerat mer än något annat lag i gruppspelet och nu väntar en kvartsfinal mot ett Spanien vars favoritskap har dalat under turneringens gång.

Englands öppningsmatch mot Österrike blev visserligen inte någon klang- och jubelföreställning, men hemmanationen gjorde vad som krävdes för att vinna mot ett motstånd som senare skulle visa sig vara bättre än de flesta trott.

Därefter har England kört över både Norge och Nordirland där framförallt 8-0-segern mot norskorna var ett styrkebesked som hette duga. Inför den sista gruppspelsmatchen mot Nordirland var England redan klara gruppvinnare och behövde inte förta sig i den 5-0-segern.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spanien höjer sig

Inför EM gällde Spanien som huvudfavoriter att vinna hela turneringen, men skador på nyckelspelare och lite sämre resultat i gruppspelet har dragit ner deras favoritskap.

Totalt sett har man definitivt inte varit dåliga, men frågetecken finns kring huruvida de har spetsen framåt för att gå hela vägen. De inledde med att slå Finland med 4-1, men därefter räckte man inte till mot ett starkt Tyskland då man föll med 2-0. I den sista gruppspelsmatchen mot Danmark räckte det med oavgjort och Spanien dominerade den matchen stort och kunde till slut vinna med 1-0 efter avgörande på tilläggstid.

Englands framfart i gruppspelet gör att de nu gäller som favoriter inför den här kvartsfinalen. Ett spel på hemmanationen ger cirka dubbla insatsen tillbaka.

Jag räknar emellertid med att det här blir en prövning av en annan sort än de som England ställdes inför i gruppspelet. Spanien har posession-spel som inget annat lag kan mäta sig med och det är inte sällan ett effektivt sätt att trötta ut sin motståndare på. Fotbollsmatcher avgörs visserligen i den berömda sista tredjedelen och där ser England vassare ut, men jag tror att det här kommer att bli en väldigt jämn batalj.

När England och Spanien senast möttes i en träningsmatch i februari slutade det mållöst. Jag finner anledning att tro att även den här matchen kommer att bli ganska tillknäppt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.72 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 20 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: