26 juli 2017 Frankrike Schweiz

Speltips Island – Frankrike 18/7: Måste framåt

Island möter ett redan slutspelsklart Frankrike i den sista gruppspelsomgången från grupp D.

Bakom Frankrike, som redan säkrat sin plats som gruppetta, så är det en helt öppen grupp med Island på två poäng och Italien och Belgien på ett poäng vardera. De två sistnämnda lagen möter varandra såklart i den sista omgången, vilket gör att Island måste få med sig ett resultat från matchen mot en av turneringsfavoriterna för att ha en chans att avancera.

Island har kryssat båda sina matcher hittills mot Belgien och Italien och mot det sistnämnda motståndet så ska de nog vara glada att de fick med sig poäng överhuvudtaget. Island gick in utan några förväntningar på sig inför turneringen och har trots allt klarat sig helt okej.

Men att de ska kunna utmana Frankrike, där de behöver vinna för att säkra andraplatsen och åtminstone få med sig ett kryss för att ha hopp om det så kan man så gott som konstatera att turneringen förmodligen är över för isländskornas del.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Frankrike har ingen anledning att riskera för mycket

Det rådde inga tveksamheter om hackordningen i gruppen i Frankrikes två första matcher där de uppenbart var på en högre nivå än både Italien och Belgien. Italien kördes över med 5-1 och Belgien besegrades med 2-1 i en match där fransyskorna mycket väl hade kunnat vinna med större marginal, inte minst då de dessutom missade en straff.

Som klar gruppetta redan så finns det däremot ingen större vits med att gå på full fart mot Island. Förmodligen kan vi förvänta oss en lite reservbetonad elva från Frankrikes sida då inga av lagets toppspelare ska riskeras inför slutspelet.

Just det kan vara Islands chans, men det är inte helt säkert att Islands bästa lag är vassare än Frankrikes bänkspelare. Men med tanke på att Frankrike som sagt redan är klara och att de har släppt in mål i båda matcherna hittills så är ett spel på att båda lagen gör mål för 1.92 hos Mr Green trots allt inte dumt. Island måste gå framåt ifall de vill ha sitt öde i egna händer.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.92
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: