8 september 2019 Finland Italien Speltips

Speltips Italien – Belgien 18/7: Ödesmatch i grupp D

Italien och Belgien möter varandra i vad som mycket väl kan vara en direkt avgörande match om andraplatsen i grupp D.

Grupp D lever i allra högsta grad i den sista gruppspelsomgången. Endast Frankrike är helt klara för slutspel och har redan säkrat sin plats som gruppetta med sex. Där bakom ligger Island på två och sist Italien och Belgien med en poäng vardera.

Då Island möter topplaget Frankrike i den sista omgången och kan få det tufft att plocka poäng så kan matchen mellan Italien och Belgien därmed vara direkt avgörande för vilket lag som kniper andraplatsen i gruppen.

Italienskorna var chanslösa i sin första match mot Frankrike som de förlorade med klara 1-5, men de repade sig därefter mot Island och i en match där de spelade 1-1. Italien var det klart vassare laget i matchen och borde kanske, sett till målchanser, ha fått med sig alla tre poäng, vilket hade gjort att de inte var lika pressade inför den sista omgången.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Belgien har inte imponerat

Belgien kom undan betydligt lindrigare mot Frankrike, men förlorade trots allt med 1-2. Det kunde ha blivit mer då Amber Tysiak drog på sig sitt andra gula genom en handssituation i straffområdet och gav Frankrike en sen straff som räddades av Nicky Evrard.

Amber Tysiaks inhopp var kanske inte så lyckat med två gula kort och en orsakad straff på knappt 20 minuter, men det är åtminstone ingen startspelare som Belgien saknar inför mötet mot Italien i och med hennes avstängning.

Även Belgien kryssade med resultatet 1-1 mot Island, men det var inte alls samma speldominans som Italien hade i motsvarande möte och på det hela taget så var nog lika ett rättvist resultat här.

Inget av lagen är i närheten av något topplag och även om de nu lyckas ta sig vidare till slutspel så lär äventyret förmodligen sluta i kvartsfinalen. Men Italien har visat bättre tendenser, trots att de blev överkörda i öppningsmatchen. Mötet mot Belgien känns någorlunda öppet, men italienskorna går trots allt in som favoriter i mötet.

Får vi se mer av det Italien som spelade mot Island, med lite mer skärpa i avsluten, så bör de kunna slå ett rätt tafatt Belgien som inte har imponerat hittills. Vi spelar därmed på den raka ettan här för 2.05 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Italien vinner
Odds: 2.05
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: