19 november 2019 Holland Estland Speltips

Speltips Nederländerna – Portugal 13/7: Jämnare än förväntat

Holland är stora favoriter inför mötet mot Portugal i den andra rundan av gruppspelet i dam-EM 2022. Matchen spelas onsdagen den 13 juli 2022 med avspark kl 21:00.

Nederländerna – Portugal

EM 2022
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Nederländerna och Sverige var stora förhandsfavoriter i den här gruppen, men Portugal och Schweiz ska inte underskattas. Framförallt visade Portugal upp ett väldigt fin spel i den andra halvleken av premiären och det är inte otänkbart att de kan störa både Nederländerna och Sverige.

Det mesta talar alltjämt för att det är de två sistnämnda som gör upp om gruppsegern. Inget av lagen svarade för någon imponerande insats då man delade på poängen i premiären. Vivianne Miedema blev bortmarkerad under stora delar av matchen, men när hon fick lite yta kunde hon visa sin klass i förarbetet till Nederländernas kvitteringsmål.

Nederländerna har mer att bevisa och nu kan det mycket väl bli en målskillnadshistoria som avgör den här gruppen.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Portugal övertygade

Portugal hade inga förväntningar på sig inför detta EM, men i premiären visade man att man kan bli att räkna med. Trots en fullständig mardrömsstart med två insläppta mål de första minuterna kunde de resa sig och komma tillbaka i matchen mot Schweiz.

Det tog en halvlek för Portugal att komma igång, men i den andra halvleken visade man klass. Med ett fint kombinationsspel centralt på Schweiz planhalva lyckades man skapa ett rejält tryck och chanser som kanske borde gett dem segern i den här matchen. Man lyckades i alla fall komma tillbaka till 2-2 och jag tror inte att de blir någon munsbit för Nederländerna.

De sistnämnda gäller dock som klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på att Nederländerna vinner ger endast omkring 1.28 gånger insatsen.

Sverige lyckades inte riktigt utnyttja Nederländernas brister och då syftar jag främst på deras långsamhet i mittlåset samt det faktum att målvakten Sari van Veenendaal tvingades utgå skadad. Men brister finns och jag finner det inte otänkbart att Portugal kan såra Nederländernas defensiv.

Nederländerna är pressade att vinna och helst och med många mål. Portugal är dock, i mitt tycke, undervärderade och jag tror att det här kan bli jämnare än förväntat. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till fina 2.20 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.20
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 13 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: