Speltips Nordirland – England 15/7: Klara gruppsegrare

Martin Efvergren Publicerat: 15 July 2022

Det bjuds på ett brittiskt derby mellan Nordirland och England i den sista rundan av gruppspelet i dam-EM 2022. Matchen spelas fredagen den 15 juli med avspark kl 21:00.

Nordirland – England

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför den sista omgången av grupp A i EM 2022 står det klart att England kommer att vinna gruppen och det mesta talar för att Österrike och Norge gör upp om andraplatsen.

Nordirland har ingen chans att ta sig vidare eftersom man har kammat noll så här långt. I premiärmatchen mot Norge fick man ingen vidare start då man hade väldigt svårt att hantera norskornas presspel. Man ryckte emellertid upp sig i den andra halvleken, men föll med 4-1.

Måndagens mot Österrike blev jämnare när Nordirland kom ut med en bättre matchplan. Nordirländskorna stod upp väl, men fick ändå se sig besegrade med 2-0.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett motiverat Nordirland

Hemmanationen England mjukstartade turneringen då man besegrade Österrike med 1-0 i öppningsmatchen. Det var långtifrån något sprudlande spel man bjöd på, men man gjorde vad som krävdes för att vinna.

Den andra matchen mot Norge blev något helt annat. I den på förhand förmodade gruppfinalen satte engelskorna ner foten rejält samtidigt som norskorna drabbades av någon sorts mental kollaps. England lyckades med nästan allt och kunde vinna med otroliga 8-0.

Ovan resultatet gör nu att förbundskapten Sarina Wiegman har den fördelaktiga möjligheten att kunna rotera i laget inför den här mindre betydelsefulla sista gruppspelsmatchen. Trots att England troligen inte kommer att formera sitt starkaste lag gäller man ändå som stora favoriter. Ett rakt spel på hemmanationen ger endast cirka 1.02 gånger insatsen.

Nordirland och England möttes så sent som i april i VM-kvalet och då vann de sistnämnda med 5-0 på bortaplan.

Nordirland har ingen chans att ta sig vidare, men lär vara väldigt motiverade att göra bra ifrån sig i det här brittiska derbyt. Insatsen mot Österrike var ett steg i rätt riktning och jag finner anledning att tro att man åtminstone kommer kunna hålla nere siffrorna här.

England lär delvis ha sina tankar på den kommande kvartsfinalen och dessa förutsättningar talar för att det kommer bli jämnare än vad det annars skulle ha blivit. Mitt spel blir att det kommer göras under 4.5 mål totalt till 1.64 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 4.5 mål totalt
Odds: 1.64
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, fredag 15 juli 2022
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: