12 november 2018 novak djokovic john isner speltips atp world masters

Speltips Novak Djokovic – Cameron Norrie 8/7: Wimbledon

Storfavoriten Novak Djokovic ställs mot Cameron Norrie i den första av två semifinaler i Wimbledon på fredagen.

I skrivande stund så pekar allt på att vi får en förväntad final mellan Novak Djokovic och Rafael Nadal i slutändan. Men först så måste Djokovic slå brittiske Cameron Norrie och Nadal har en semifinalplats att säkra först och främst.

Novak Djokovic såg för första gången i turneringen ut att vara riktigt illa ute då han mötte den unga italienska Jannik Sinner i kvartsfinalen i tisdags. Sinner vann både första och andra setet, men serben tog sedan över matchen och vände genom tre raka set. Slutresultatet blev 5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2. ‘

Det var första gången som Djokovic testades på riktigt under årets Wimbledon och det var en fantastisk match på många sätt. Sinner går säkerligen en ljus framtid till mötes då han, blott 20 år, kunde utmana Djokovic på det här sättet. Samtidigt var det oerhört imponerande att serben lyckades komma tillbaka på sättet han gjorde.

Han har nu 26 raka vinster i Wimbledon då han har vunnit vid de tre senaste tillfällena och nu har siktet inställt på den fjärde.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cameron Norrie lär ha hemmapubliken i ryggen

Hans utmanare Cameron Norrie är tolva på världsrankingen, men har aldrig tagit sig förbi tredje rundan i någon Grand Slam-turnering. Det är därmed inte konstigt att Djokovic är en förkrossande favorit hos spelbolagen där en vinst för legendaren går för dryga 1.05 gånger pengarna.

Den 26-årige britten har inte mycket att förlora här och lär åtminstone ha den engelska publiken i ryggen när han tar sig an den regerande mästaren. Men det är svårt att måla upp ett scenario där Cameron Norrie kan ha en chans till finalplatsen.

Han är säkerligen redan väldigt nöjd med att ha tagit sig till semifinalen, men han har inte heller stött på någon annan riktigt vass spelare på vägen.

Det lär också bli svårt att ta Djokovic på sängen efter vad han fick erfara i matchen mot Sinner och jag tror att detta kommer att bli en rätt ensidig historia där serben bokar sin plats i finalen förhållandevis bekvämt.

Vi spelar därmed på att matchen går på under 31,5 game för 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 31,5 game
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: