8 oktober 2019 Sverige Slovakien Speltips

Speltips Sverige – Portugal 17/7: Målskillnad i fokus

Sverige är klara favoriter då de möter Portugal i den sista gruppspelsmatchen i grupp C.

Hittills så har det inte varit några överraskningar i Sveriges grupp och tabellen ser ungefär ut som väntat efter de två inledande gruppspelsomgångarna. Ännu så har Sverige inte säkrat sitt avancemang till slutspelet dock då behöver ta minst en poäng mot Portugal för att avancera.

I nuläget så är det Nederländerna som toppar gruppen efter att ha vunnit sin match mot Portugal med 3-2, medan Sverige slog Schweiz med 2-1. Förstaplatsen i gruppen spelar stor roll då de kan undvika Frankrike i en eventuell kvartsfinal och svenskorna lär mycket pekar på att detta kommer att avgöras på målskillnad då både Sverige och Nederländerna är klara favoriter i sina respektive matcher.

Men det har inte riktigt gått lika smidigt för något av topplagen som väntat. Sverige förväntades köra över Schweiz, men det blev tillslut en riktigt spännande match där Hanna Bennison tryckte dit det avgörande målet först i den 79:e matchminuten.

Sverige dominerade matchbilden, men sjabblade ofta bort den sista passningen och har inte kommit i särskilt många vassa lägen hittills i turneringen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Portugal har presterat bättre än väntat

Även Nederländerna hade en del problem i sin match mot Portugal, trots att de tog en tidig 2-0-ledning inom dryga kvarten. Portugal lyckades komma tillbaka och i början av andra halvlek så hade de kvitterat matchen till 2-2.

Nederländerna var dock det vassare laget och kunde kvarten senare utöka till 3-2, vilket även blev slutresultatet. Väl i ledning i andra halvlek så lyckades de freda sitt eget mål rätt bra och portugisiskorna kom inte till några större chanser efter det.

Portugal har varit ett av de mest nederlagstippade lagen inför turneringen, men har överraskat genom att trycka dit fyra mål i de två första öppningsmatcherna. Att de lyckades utmana Nederländerna på det sättet de gjorde visar trots allt att Sverige absolut inte ska underskatta sitt motstånd och att de får se upp i defensiven.

Sverige har dock klart med kvalitet i truppen och blir de bara lite vassare i den sista tredjedelen så bör de kunna sticka iväg i den här matchen mot Portugals svaga defensiv. Med tanke på att målskillnad också troligen kommer att spela en stor roll så lär Sverige inte heller slå av på tempot vid ledning. Vi spelar därmed på att Sverige gör över 2,5 mål för 2.40 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige gör över 2,5 mål
Odds: 2.40
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: