Speltips Tyskland – Danmark 8/7: Ödesmatch

Axel Sjödin Publicerat: 6 July 2022

Tyskland mot Danmark är det kanske mest spännande mötet hittills från mästerskapet då de båda lagen slåss om poäng i dödens grupp.

Tyskland - Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dramatiken börjar direkt för båda lagen då de ställs inför en oerhört viktig match redan i öppningsmötet. Med Spanien i gruppen utöver dessa två lag så får grupp B utan tvekan betraktas som dödens grupp. Medan Spanien möter den förmodade slagpåsen Finland så gäller det för båda Tyskland och Danmark att få en bra start i vad som på papperet borde vara den avgörande matchen för avancemang.

Tyskland tillhör fortfarande de lag som mycket väl kan vara med och utmana om titeln, men det är långt ifrån lika självklart som det var för bara några år sedan. De har fallit av lite jämfört med många andra lag och är långt ifrån lika dominanta som de har varit tidigare.

Med det sagt så besitter truppen fortfarande väldigt mycket kvalitet och utgör stommen av både det Wolfsburg och Bayern München som tog sig långt senast i Champions League.

Men det gäller att prestera redan nu i öppningsmatchen, för vid en förlust mot Danmark så kommer det förmodligen att bli väldigt tufft att ta sig vidare och floppen kan vara ett faktum.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark har skrällt mot Tyskland förut

På förhand så är det den Danmark som tyvärr väntas vara det lag som drar det kortaste strået av de tre starka lagen i gruppen. Men mycket kommer att avgöras på fredagskvällen och Danmark har lyckats med större skrällar än så.

Just Danmark och Tyskland möttes faktiskt i kvartsfinalen under senaste EM där Danmark satte stopp för den tyska maskinen som hade vunnit sex raka EM-titlar innan dess. Danskorna fortsatte sedan med att slå Österrike på straffar innan de förlorade finalen med Nederländerna med 2-4.

Det var var dock det senaste stora internationella mästerskapet som Danmark deltog i då de inte var med senast i OS och inte heller lyckades kvala in till VM 2019. Danmark är fortfarande ett slagkraftigt lag, men tillhör inte turneringsfavoriterna och går också in som klara underdogs nu på fredag.

Danskorna är generellt sett ganska bra defensivt, men mot Tyskland så är det väldigt svårt att se dem stå emot under 90 minuter. Överspelet ser lockande ut här för 1.74 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.74
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: