Speltips Tyskland – Frankrike 27/7: Semifinal

Axel Sjödin Publicerat: 27 July 2022

I den andra semifinalen så ställs Tyskland mot Frankrike i ett riktigt tungviktsmöte där en klar favorit är svår att utlysa.

Tyskland - Frankrike

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Medan Frankrike redan har skrivit historia genom att ta sig till sin första semifinal någonsin så siktar Tyskland på att återta titeln som Europamästare ännu en gång. Under EM 2017 så föll de i kvartsfinalen mot Danmark, men dessförinnan så vann Tyskland sex raka EM-titlar och är utan tvekan det land som har dominerat Europamästerskapen historiskt.

De var inte favoriter inför årets turnering, men har verkligen imponerat hittills. Tyskorna var lottade i dödens grupp, vilket de löste med bravur. De mötte Danmark i första matchen där de beskedligt besegrade danskorna med 4-0 och därefter slog de den tidigare turneringsfavoriten Spanien med 2-0 innan de toppade med en 3-0-vinst mot Finland.

Österrike var inte heller några större problem i kvartsfinalen där Tyskland någorlunda bekvämt kunde vinna med 2-0. Anmärkningsvärt nog så har Tyskland alltså inte släppt in ett enda mål hittills i turneringen, trots att de har stött på bra motstånd vid flera tillfällen.

Defensivt så har de varit väldigt säkra och matchen mot Spanien var absolut en av matcherna med högst teknisk kvalitet i turneringen hittills. Tyskland håller en hög nivå hittills.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tuffaste utmaningen hittills för Frankrike

Frankrike har inte haft en lika spikrak väg hit, men har också sett bra ut under turneringen. De hamnade i en förhållandevis lätt grupp där de säkrade gruppsegern redan efter två omgångar efter att ha kört över Italien med 5-1 och slagit Belgien med 2-1.

Mot Nederländerna krävdes det en tilldömd straff på övertid för att skilja de båda lagen åt i kvartsfinalen. Men Frankrike höll åtminstone nollan mot en av turneringens vassaste anfallsuppsättningar, vilket de inte hade lyckats med i gruppspelet någon gång hittills.

Det ska sägas att Frankrike trots allt vann välförtjänt sett till målchanser och de dominerade avslutningsstatistiken helt och hållet mot Nederländerna. 33 skott, varav 11 på mål är otroligt mycket avslut, men då de inte fick hål på motståndet under öppet spel på 120 minuter så skvallrar det kanske också om att effektiviteten inte är den bästa.

Spelbolagen ser matchen som helt jämn i stort sett, men Tyskland har i min mening sett mer stabila ut än vad Frankrike har gjort. Tyskland har redan besegrat den tidigare turneringsfavoriten i form av Spanien och har tagit kommando i samtliga möten hittills. Vi spelar därmed på den raka ettan för 2.65 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner
Odds: 2.65
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: