Speltips Tyskland – Österrike 21/7: Kvartsfinal

Martin Efvergren Publicerat: 21 July 2022

Tyskland gäller som klara favoriter inför mötet mot Österrike i kvartsfinalen av dam-EM 2022. Matchen spelas torsdagen den 21 juli med avspark kl 21:00.

Tyskland – Österrike

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tyskland kom till detta EM med en rad sämre resultat bakom sig och förutsättningarna inför gruppspelet såg tuffa ut. Spanien sågs som favoriter och Danmark som en potent utmanare om en plats i kvartsfinalerna.

Med gruppspelet avklarat kan vi konstatera att Tyskland har stärkt sina aktier rejält. Med en målskillnad på totalt 9-0 och tre övertygande insatser finns inte längre några frågetecken kring det här lagets kapacitet.

I premiären körde man över Danmark med 4-0 och därefter gav man ytterligare ett styrkebesked då man besegrade Spanien med 2-0. Inför den sista gruppspelsmatchen mot Finland var man redan klara gruppsegrare och kunde där vinna med 3-0 utan att förta sig.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett defensivt Österrike

Tyskland har överträffat de flestas förväntningar så här långt, men Österrike är mer av en positiv överraskning. Framförallt har man imponerat med ett solitt och välorganiserat försvarsspel och än så länge har man bara släppt in ett mål.

Det målet kom en dryg kvart in i öppningsmatchen mot England och därefter har Österrike hållit tätt. Det gav inga poäng mot England, men därefter kunde man besegra både Nordirland och Norge. Den sista gruppspelsmatchen mot de sistnämnda blev då direkt avgörande om andraplatsen och där visade Österrike styrka då man vann med 1-0 och slog ut favoriterna Norge.

Österrike fortsätter nu att slå ur underläge då Tyskland gäller som klara favoriter inför den här kvartsfinalen. Ett spel på att tyskorna vinner ger endast omkring 1.28 gånger insatsen.

Jag räknar med att det här blir en match som kommer att domineras stort av Tyskland mot ett lågt försvarande Österrike. Det spelet har Österrike bevisat att de är skickliga på att hantera, men offensivt kommer de sannolikt få svårt att få med tillräckligt mycket folk i anfallen när de tillfällena ges.

Tyskland har inte släppt in något mål så här långt och jag tror att de har goda chanser att förlänga den sviten. Österrike kommer sannolikt försvara sig väl, men jag har svårt att se att det ska räcka till något mer än en hedersam förlust. Mitt spel blir att Tyskland vinner och håller nollan till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner & håller nollan
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, torsdag 21 juli 2022
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: