Speltips Tyskland – Spanien 12/7: Gruppfinal

Martin Efvergren Publicerat: 12 July 2022

Gruppfavoriterna Tyskland och Spanien drabbar samman i den andra rundan av gruppspelet i dam-EM 2022. Matchen spelas tisdagen den 12 juli 2022 med avspark kl 21:00.

Tyskland – Spanien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tyskland och Spanien övertygade i premiäromgången och av allt att döma gör de nu upp om gruppsegern. De övriga två lagen i grupp B, Danmark och Nordirland, hade inte mycket att säga att till om i fredagens båda matcher.

Tyskland är nog det laget som imponerat mest av alla i EM efter en spelad runda. De körde över Danmark fullständigt i premiären och om det fanns frågetecken för om de verkligen är en guldkandidat inför turneringen så är de nu besvarade. Tyskland blir att räkna med.

Framförallt övertygade tyskorna i sitt presspel och sina snabba omställningar. Danmark lyckades inte etablera sitt kortpassningsspel utan hamnade hela tiden i tidsnöd. Tyskland kom i anfallsvåg efter anfallsvåg och Danmark hittade inget motmedel. Till slut vann Tyskland rättvist med klara 4-0.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Styrkorna i offensiven

Spanien var huvudfavoriter inför EM, men skadan på Alexia Putellas har dragit ner förväntningarna något. I fredagens möte mot Finland visade man främst prov på sitt starka kollektiva, metodiska anfallsspel.

Trots att man fick en mardrömsstart då Finland tog ledningen via ett friläge i sitt första anfall i matchen, drabbades Spanien inte av panik. De fortsatte enligt sin matchplan och kunde successivt nöta ner finländskorna. I stora delar av matchen blev det spela mot ett mål och till slut vann Spanien med 4-1.

Förutsättningarna är nu jämna inför det här toppmötet som känns väldigt intressant på förhand. Hos spelbolagen är Spanien knappa favoriter då man ger omkring 2.45 gånger insatsen.

Utgången känns öppen, men Tysklands insats mot Danmark var en styrkedemonstration som heter duga. Kan de få ett liknande bett i sitt presspel i den här matchen tror jag att de har goda chanser att gå segrande.

Spanien har inte tidigare besegrat Tyskland och senast de möttes var i en träningsturnering i februari i år. Den matchen slutade 1-1.

Det här skulle mycket väl kunna vara en finalmatch och jag räknar med ett det kommer att bli en fartfylld och högklassig fotbollsmatch. Båda lagen har sina främsta styrkor i offensiven och mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.78 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.78
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 12 juli 2022
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: