30 oktober 2019 Liverpool Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – Bodö/Glimt 6/10: Klurig motståndare

Arsenal välkomnar det norska succélaget Bodö/Glimt till Emirates under torsdagskvällens Europa League.

Eftersom Arsenal fick skjuta på sin match mot PSV i den andra omgången, på grund av drottning Elizabeths död, så är det norska Bodö/Glimt som har tagit tillfället i akt att toppa grupp A med en match mer spelad. Arsenal har dock chansen att ta tillbaka ledningen nu på torsdag då de, med sina tre poäng, bara är en poäng bakom norrmännen.

Ingen har nog lyckats missa Arsenals fantastiska start på säsongen där de toppar Premier League efter åtta omgångar. De har bara tappat poäng i en enda match hittills, då de föll mot Manchester United för en dryg månad sedan. I övrigt så har det varit idel vinster och de har bara fortsatt att imponera både spel- och resultatmässigt.

I helgen så stod de som segrare i det alltid lika spännande derbyt mot Tottenham som de vann med 3-1. De var det klart bättre laget på planen och vann välförtjänt. Självförtroendet lär vara på topp i Mikel Artetas trupp, men de lär nog framförallt ha siktet inställt på mötet mot Liverpool till helgen.

Vi kan nog förvänta oss en hel del rotation i truppen jämfört med den elva som ställde upp mot Tottenham senast. Men trots detta så är de väldigt stora favoriter inför torsdagen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bodö/Glimt har straffat storklubbar förut

För Bodö/Glimts del så är det ingen titelstrid som distraherar. Med sex omgångar kvar av Eliteserien så har Molde ett gap ned till Bodö/Glimt på 15 poäng, så fokus lär ligga på att kunna leverera i gruppspelet som de har inlett starkt.

Vi såg vad de regerande norska mästarna kunde ställa till med ute i Europa då de förra säsongen ställde till det rejält för flera klubbar. Roma kan vittna om hur det kan straffa sig att ställa upp med reserver mot norrmännen då de förlorade med 1-6 förra säsongen. De skulle möta den italienska storklubben fyra gånger under säsongen och förlorade bara det sista och avgörande mötet i kvartsfinalen. På vägen slog de dessutom ut klubbar såsom Celtic och AZ Alkmaar.

De har även inlett starkt med en vinst mot FC Zürich och ett kryss mot PSV, så de ska absolut inte underskattas. Men det ska dock trots allt mycket till för att de ska kunna sno åt sig en poäng mot ett Arsenal i högform, även om elvan lär vara b-betonad.

Jag tror dock inte att Bodö/Glimt kommer att komma dit för att försvara en poäng. Norrmännen brukar våga friskt och är farliga i anfallsspelet. Att båda lagen gör mål spelas därmed för 1.90 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: