30 oktober 2019 Liverpool Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – PSV 20/10: Europa League

Arsenal och PSV tar igen ett uppskjutet möte i Europa League på Emirates under torsdagen.

Arsenal - PSV

Europa League
Hämta upp till 1250 spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Många är nog lite besvikna över att inte vi fick se Arsenal möta Manchester City den här omgången istället, men mötet mot PSV är i alla fall ett toppmöte i Europa Leagues grupp A. Dessa båda lag är de som är etta och tvåa i gruppen, trots att de har en match mindre spelad än Bodö/Glimt och Zürich nedanför dem.

Arsenal har chansen att säkra både avancemang och gruppseger vid en vinst här, vilket hade gjort att de helt hade kunnat fokusera på ligaspelet fram till VM börjar. Hittills så har en väldigt reservbetonad elva lyckats lösa nio poäng på tre matcher för Arsenals del, frågan är om de behöver spetsa den med ytterligare ett par startspelare för att garantera en vinst mot det holländska topplaget.

Hela Arsenals trupp verkar dock vara i en oerhört fin form med högt självförtroende. Oavsett vilka spelare som Mikel Arteta väljer att slänga in så verkar de leverera på en hög nivå. Det säger något om detta Arsenal som numera har en fyra poäng stor ledning ned till jagande Manchester City och Tottenham i ligaspelet.

Allt verkar gå Arsenals väg i nuläget och jag tror att de lyckas lösa mötet mot PSV även utan att satsa fullt ut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSV är målfarliga

Även PSV står dock för en väldigt fin säsongsinledning där de skuggar Ajax i ligaledning i Eredivisie. PSV borde verkligen kunna gå vidare i den här gruppen även om de inte lyckas ta poäng mot Arsenal i något av de kommande mötena.

Detta framtunga PSV brukar i alla fall bjuda på underhållande matcher och kan mycket väl straffa Arsenal ifall de underskattar dem. I dubbelmötet mot Zürich senast så gjorde de fem mål två gånger om och de har också högst antal gjorda mål i hela den holländska ligan, vilket är känt för dess målrika matcher.

Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål för 1.66 hos Bet365 då Arsenals trupprotation borde göra mötet lite mer öppet.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.66
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: