30 oktober 2019 Liverpool Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – Zürich 3/11: Ska städas av

Arsenal har fortfarande en gruppseger att säkra då gruppjumbon FC Zürich kommer på besök till Emirates.

I och med förlusten mot PSV senast så krävs det en vinst här för att garantera förstaplatsen i gruppen, då PSV har fördel av båda inbördes möten och målskillnad ifall de skulle hamna på samma poäng. Det är dock något Arsenal borde kunna fixa mot ett krisande Zürich som har varit gruppens slagpåse såhär långt.

Ligaledningen är alltjämt intakt för Arsenals del, som slog Nottingham Forest med klara 5-0 i den senaste Premier League-omgången. Mycket har redan sagts om hur fantastiska Arsenal har sett ut i år, men de ser fortfarande inte ut att ha stannat av, så det tåls att upprepas även i denna artikel.

Det har varit lite tveksamheter kring när dippen kommer då de har haft små marginaler ett tag. De fick också tillslut fick nöja sig med ett kryss mot Southampton och en förlust borta mot PSV i två raka matcher. Men de svarade bra på de sämre resultaten och såg riktigt vassa ut mot Forest igen. Det är förvisso inte världens tuffaste motstånd, men det är inte heller Zürich.

Att städa av schweizarna för att slippa ett dubbelmöte mot en eventuellt tuff motståndare som åkt ned från Champions League lär verkligen ligga i klubbens intresse som redan har ett tufft matchande.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Zürich har kollapsat på flera fronter

Det är inte bara i Europaspelet som det har gått utför för Zürichs del. De regerande schweiziska mästarna ligger sist med hela sex poängs marginal till nästjumbon i den schweiziska ligan och har bara vunnit en (!) av de fjorton första matcherna i ligan under säsongen.

Det har funnits viss antydan till förbättring dock, och de tog sin första vinst i Europa mot Bodö/Glimt sist, vilket gör att de fortfarande tekniskt sett har hopp om avancemang till Conference League. Det följdes upp av den första ligavinsten senaste helgen och därmed har de säsongens två första vinster i bagaget inför den här matchen.

Deras ökade självförtroende lär dock inte räcka till mot en klubb som Arsenal som är väldigt stora favoriter inför torsdagen. Utöver de två mål som Arsenal släppte in mot PSV senast så har de bara släppt in ett i deras fyra övriga Europa League-matcher och har dessutom sett bra ut defensivt i ligaspelet. Därmed tycker jag att ett spel på att Arsenal vinner mot noll känns klart spelvärt hos Lucky Sports för 1.94 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner mot noll
Odds: 1.94
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: